Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Life 23 nov 2020

NEED: Aldi komt met een witte chocoladelikeur aka een alcoholische milkyway

Als je het over likeur én witte chocolade hebt, heb je ons om. En raad eens? Bij Aldi scoor je deze nieuwe feestdagenknaller: een witte chocoladelikeur. We weten niet van jou, maar onze kerstdagen kunnen nu al niet meer stuk.

Schrijf naast de wijnadventskalender dus nog maar iets op je boodschappenlijstje voor de Aldi.

Witte chocoladelikeur bij Aldi

Dat de kerstdagen er anders uit zien dan normaal, is nothing new. We zijn met zijn allen aan het zoeken naar dé manier om de feestdagen dit jaar te vieren. Eén ding is zeker: me de nieuwe witte chocoladelikeur van Aldi kan het sowieso niet meer stuk. En zeg eens eerlijk, best fijn dat je er zelf extra veel van kan genieten nu je niet meer zoveel mensen over de vloer mag krijgen. Winnen.

Goed. Eerder kwam Aldi al met de adventskalender vol wijn(!). Voor wie dacht dat het niet vetter kon, heeft het mis. Met de witte chocoladelikeur toegevoegd aan het feestassortiment, zijn ze officieel onze favoriete supermarkt geworden.

Alcoholische milkyway

Wat je kan verwachten van een witte chocoladelikeur? Alleen maar goeds. Het zou – volgens mensen die de likeur al hebben geproefd – smaken naar een alcoholische milkyway. We weten niet van jou, maar dat klinkt als muziek in onze oren.

Er worden verschillende smaken van witte chocolade gecombineerd. Volgens Aldi zelf is het hét perfecte ingrediënt om toe te voegen aan je warme chocolademelk.

En nu?

Oké, waarschijnlijk sta je nu op het punt om naar de Aldi te racen. Wacht daar nog even mee. We hebben namelijk slecht nieuws, de romige witte chocoladelikeur is (nog) niet in Nederland verkrijgbaar. In Engeland is-ie al wel te koop voor omgerekend zo’n €7,75.

Wees niet getreurd, wij hebben er alle vertrouwen in dat het drankje alsnog naar Nederland komt. De wijnadventskalender was ook eerder in Engeland verkrijgbaar dan in ons kikkerlandje.

Reageer op artikel:
NEED: Aldi komt met een witte chocoladelikeur aka een alcoholische milkyway
Sluiten