Christie (18) wilde op Miranda Kerr lijken en dat werd haar bijna fataal

Christie Swadling is 18 jaar en wilde niets liever dan op Miranda Kerr lijken. Om dit te bereiken viel ze ruim 30 kilo af en dat werd haar bijna fataal.

Waar de meeste meisjes van 18 druk zijn met hun studie is Christie druk met het vechten tegen anorexia. Het begon allemaal toen ze in de media afbeeldingen zag van modellen zoals Miranda Kerr. Dit is hoe je zou moeten zijn dacht Christie. En daarvoor ging ze heel ver.

Ze verloor steeds meer en meer gewicht. En ondanks dat ze op een punt kwam dat ze dunner was dan alle modellen wilde ze alleen maar meer afvallen. Ze kon niet meer stoppen met dunner worden.

Ooit begon het omdat ze werd gepest op school vanwege het ongezonde eten dat ze at waardoor ze wat molliger was dan de meeste meisjes om haar heen. Zij kreeg McDonalds, chocola en chips. En ondanks dat de kinderen om haar heen jaloers waren, waren ze dat niet op haar gewicht. Ze werd continu uitgemaakt voor ‘chubby‘.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Ze begon gezond met afvallen door veel te sporten, maar sloeg daarna door in haar eetgewoontes. Ze at nog maar maximaal 300 calorieën per dag en viel snel veel af. Een stem in haar hoofd vertelde haar dat ze niet meer mocht eten en nog dunner moest worden. Ook al was ze toen al dunner dan Miranda.

Ze heeft verschillende doktoren gezien en is drie keer opgenomen voordat ze besefte dat het anders moest. Op haar 17e verjaardag klapte ze in elkaar en vanaf toen heeft ze haar leven omgegooid. Ze is begonnen met eten (wel gezond) en yoga en pilates. Ze wilde namelijk niet komen te overlijden en daardoor had ze geen andere keus.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Haar weg naar gewoon eten, en het aankomen in gewicht legt ze vast op video en foto’s. Ze laat zien hoe haar relatie met eten langzaam verandert in een gezonde relatie. Inmiddels heeft Christie meer dan 8000 volgers op Instagram en 630.000 views op haar YouTube kanaal en heeft ze al veel meiden geïnspireerd om dit gedrag stop te zetten. Go Christie.

En ondanks dat ze nog steeds aan de dunne kant is, is ze al tien kilo aangekomen.

Reageer op artikel:
Christie (18) wilde op Miranda Kerr lijken en dat werd haar bijna fataal
Sluiten