Renée
Renée | LinkedIn Life 19 nov 2018

De grootste kerstmarkt van de Benelux opent MORGEN in Nederland

Bereid je voor om je deze week compleet in de kerstsferen te wanen. Country & Christmas Fair is namelijk het grootste kerstwalhalla van de Benelux en drie keer raden waar je het kunt bezoeken… Gewoon in ons eigen landje. Verzamel je vriendinnen en vertrek als de wiedeweerga naar Utrecht.

De Country & Christmas Fair in Utrecht is door de grootte waarschijnlijk wel dé fair waar je met de kerstfans om je heen naartoe wil gaan. En er is sowieso al één heel goede reden om te gaan: het is in Kasteel de Haar. ZO cool.

Country & Christmas Fair in Utrecht

De Country & Christmas Fair bestaat maar liefst 21 jaar, dus hoog tijd om eens een bezoekje te brengen. Er is niet heel veel tijd om nog iets te plannen, want morgen openen de toegangsporten al en kun jij alvast compleet in de stemming komen.

Praktisch alles wat je in huis wil halen om het kerstig te maken vind je ongetwijfeld hier, terwijl je ondertussen een glühweintje drinkt met de meiden. Tel daar de talloze kerstlichtjes bij op en je gaat met een warm hart weer naar huis van deze kerstmarkt.

Praktische informatie

De Country & Christmas Fair in Utrecht is helaas helemaal niet zo lang geopend. De eerste dag is morgen al en op 25 november sluiten de deuren weer. Gelukkig zijn de openingstijden lekker ruim, want tussen 10 uur ‘s ochtends en 10 uur ‘s avonds (6 uur ‘s avonds op zondag) kun je namelijk langs de kerststands lopen.

Het adres van Kasteel de Haar is Kasteellaan 1 in Haarzuilens. En pssst: koop je kaartjes online, want dat scheelt je een hoop euro’s.

Joe joe! De kerstmarkt in Maastricht wordt dit jaar magischer en beter

Reageer op artikel:
De grootste kerstmarkt van de Benelux opent MORGEN in Nederland
Sluiten