Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 31 mei 2017

Chuck Bass eh Ed Westwick wil tóch meedoen met de Gossip Girl film maar dan wel op deze voorwaarde

Sommige mannen weten gewoon niet wat ze willen in het leven lijkt het. Ze houden je aan het lijntje maar kiezen nooit echt. Make up your mind, gast. En Chuck Bass, eh, we bedoelen Ed Westwick is zo’n man die zo veranderlijk is als het weer. Want nu sluit hij tóch de Gossip Girl film niet uit.
Hoewel hij eerst zei dat hij een Gossip Girl film niet zag zitten, lijkt hij nu toch niets te willen uitsluiten. Nog niet te vroeg juichen hoor. Want meneer heeft nog wel een voorwaarde gesteld. Hij ziet het namelijk nog steeds niet helemáál zitten.

Onlangs zei hij dit over een Gossip Girl reünie: ’Nah, het gaat niet gebeuren. Ik weet dat veel series terugkomen, Will and Grace, Gilmore Girls. Maar ik vind het gewoon een raar iets. Ik heb het idee dat Gossip Girl nog maar net voorbij is. En ik heb nog niet genoeg gedaan in de tussentijd.’

Maar goed, zonder Chuck slaat een hele Gossip Girl reünie natuurlijk helemaal nergens op. Chuck Bass met zijn zwoele stem en hete blik was toch wel de nummer één reden dat we naar de serie bleven kijken.

Gaat Ed Westwick toch overstag?

Gelukkig snapt acteur Ed Westwick dat zelf ook. Daarom geeft hij ons een sprankje hoop. Hij zegt namelijk tegen Radio Times dat hij wel mee zou doen als Netflix er mee aan de slag zou gaan en er flink wat geld in zou pompen. ’Dan doe ik het wel. 100 procent’

Blijkt Ed toch meer op zijn op geld beluste ‘vader’ Bart Bass te lijken dan hij zou willen…

Maar wat maakt ons dat uit. Zolang hij maar weer ’I’m Chuck Bass’ zegt met die sexy stem die ons laat trillen op onze benen, zijn wij blij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chuck Bass eh Ed Westwick wil tóch meedoen met de Gossip Girl film maar dan wel op deze voorwaarde
Sluiten