Renée
Renée | LinkedIn Life 11 december 2019

Met dit churros Nutella kerstboom toetje gooi je hoge ogen tijdens het kerstdiner

Eet je graag churros, is Nutella je favoriete chocolade soort én wil je indruk maken met een mooi toetje tijdens het kerstdiner? Dan hoef je niet langer verder te zoeken, want wij hebben het beste dessert ooit voor je gevonden. Je kunt zelf heel eenvoudig een churros Nutella kerstboom maken voor jezelf en je lieve familie.

Als jij als doel hebt dat je hoge ogen wil gooien bij het kerstdiner ben je bij ons aan het juiste adres. We voorzien je namelijk graag van de heerlijkste inspiratie zo vlak voor de feestdagen. Dit toetje is namelijk het perfecte dessert voor kerst.

Het lekkerst kerst dessert: de churros Nutella kerstboom

Dit waanzinnige dessert spotten we bij Café Delites. Karina, het brein achter de website, weet namelijk wel hoe jij indruk kan maken op de gasten tijdens het kerstdiner. Met deze churros Nutella kerstboom sluiten jullie het etentje namelijk super lekker af.

Niet alleen is het toetje heel lekker, maar het is ook nog een super makkelijk om te maken. Wat wil je nog meer? Bovendien heb je helemaal niet veel ingrediënten nodig, waardoor je stressvrij kerst kunt vieren. Kijk, daar doen we het voor.

Wat heb je nodig voor dit recept?

Zelfs als je geen heldin bent in de keuken, gaat het je lukken om dit dessert te maken. Je hebt in ieder geval kant-en-klare roomboter bladerdeeg nodig en vergeet niet om voldoende Nutella in huis te halen. Bakpapier komt goed van pas en koop kaneelsuiker om het feest af te maken.

Bekijk de video om te zien hoe je het recept het beste kunt volgen:

Meer inspiratie opdoen voor kerst desserts?

Reageer op artikel:
Met dit churros Nutella kerstboom toetje gooi je hoge ogen tijdens het kerstdiner
Sluiten