Inga Stoit
Inga Stoit Life 7 oktober 2018

Dit zijn de citytrips die ideaal zijn voor jou als single

Op vakantie gaan kan jij prima alleen. Daar heb jij geen vriendin, vriend of familie bij nodig. Deze trip maak jij alleen, en je doet lekker alleen maar waar jij zin in hebt. Deze steden zullen jouw hart verwarmen, en dat jij alleen op reis bent - zal voelen als een geweldig cadeautje. Deze citytrips passen volledig in jouw single life straatje:

Een ode aan het single leven, deze citytrips zijn namelijk perfect voor jou. Het is bijzonder mooi op deze bestemmingen en jij voelt je hier op je allerfijnst. Deze reis is bedoeld voor jou alleen en dat zal je enorm verrijken als blij persoon. Zie hieronder het lijstje en kies de reis waar jij oh-zo naar verlangt.

Parijs

Deze stad is echt niet alleen maar de stad van de liefde. Je kan er heerlijk shoppen, eten, museums bezoeken en meer. Stel, je bent hier met een man: jij wilt heerlijk shoppen en hij staat maar steeds voor de deur te wachten.. dit is niet fijn.

Oplossing: je kan maar beter alleen gaan. Dit scheelt je veel gedoe en het levert je een prachtige nieuwe garderobe op.

citytrips single

Praag

Deze stad is sprookjesachtig mooi. Neem je wandelschoenen mee en laat jouw gedachten de vrije loop. Je voelt je hier vogelvrij en volledig in jezelf gekeerd.

Jij laat alle nonsens even varen, en bekijkt alles vervolgens uit een heel ander perspectief. De uitzichten in de stad maken jou haast nog verliefd, kon je hier maar voor altijd blijven.

citytrips single

Londen

In Londen is er altijd wat te doen. Deze stad bruist van de energie en het maakt jou ondernemend. Je verkent de stad en komt erachter dat deze enorm is.

Je wil alles meemaken en zien. Of dit nu gaat om theatervoorstellingen, museums of prachtige parken. Zelfs de meest toeristische bus spreekt jou aan en brengt jou nog veel verder.

citytrips single

Barcelona

Barcelona is altijd een goed idee. Deze stad is magisch mooi en dat vindt ook het jongere publiek. Jij zal lang niet de enige single zijn die hier naartoe gaat.

Je kan je focussen op jezelf en de stad. Of je richten op het ontmoeten van andere jongeren en deze treffen in pubs en clubs. Het is maar net waar jij zin in hebt en dat is juist zo heerlijk bij het maken van citytrips.

citytrips single

Berlijn

Deze stad is rijk aan een bruisende cultuur. Ook ‘s nachts leeft het hier volop. Je kan de hele dag vol plannen met activiteiten in de stad, maar je kan je natuurlijk ook later op de dag (of nacht) misdragen in de gave Berlijnse clubs.

Ook hier geldt: doe vooral waar jij je goed bij voelt. Deze reis is een cadeautje voor jou alleen.

citytrips single

Dit wil je weten: De beste tijd om je kerstvakantie te boeken voor weinig geld

Reageer op artikel:
Dit zijn de citytrips die ideaal zijn voor jou als single
Sluiten