Dit styling product is fantastisch als je het wassen van je haar nog even wil uitstellen

Geen of weinig tijd, maar je haar begint er toch een beetje vettig uit te zien. Ga je dan voor de snelle douche of heb je geen tijd en moet je toch met semi-vet haar naar buiten? Geen van beiden is meer nodig met dit nieuwe styling product van Maria Nila: de Cleansing Powder.

De flessen droogshampoo zijn in jouw huishouden misschien niet aan te slepen. Maar wat als we je vertellen dat we een alternatief product voor je hebben gevonden? We hebben de Cleansing Powders nog niet kunnen proberen, maar zijn wel heel nieuwsgierig.

De Cleansing Powder van Maria Nila

Wat is het precies? De nieuwe Cleansing Powder van Maria Nila is perfect voor de dagen wanneer je echt geen tijd of zin hebt om je haar te wassen. Dit styling product is een soort van droogshampoo in de vorm van een poeder en verfrist direct het haar én de hoofdhuid.

Dit product is niet alleen geschikt om je vette haar te verfrissen, maar het is ook het product om vet haar te voorkomen wanneer je echt geen tijd hebt om het te wassen, bijvoorbeeld voor een feestje. Hoe dit kan? Simpel, de poeder nestelt zich op de hoofdhuid en dit voorkomt dat jouw haar vet kan worden. Zo kun je jouw haar wassen gemakkelijk uitstellen. Hoe ideaal klinkt dit?

Hoe gebruik je de Cleansing Powder?

Het gebruik van dit styling product is simpel. Zorg ervoor dat je het product voor gebruik goed schudt en breng het vervolgens aan op droog haar. Dit doe je door het product ondersteboven te houden en voorzichtig in het midden van de fles te knijpen.

Doordat je in de fles knijpt, creëer je een licht poederwolkje voor op de hoofdhuid. Meer nodig? Breng het dan gelijk aan op de haarwortels.

Verkrijgbaar in twee formaten

De Maria Nila Cleansing Powder is verkrijgbaar in twee formaten. Eentje van 120 gram voor €26 en een travelsize van 60 gram voor €16. Let tijdens het gebruik van dit product wel op dat het product niet op je kleding terechtkomt.

Meer over haar:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit styling product is fantastisch als je het wassen van je haar nog even wil uitstellen
Sluiten