Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 25 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

4 manieren om je partner te hinten dat hij ‘the right spot’ niet kan vinden

Niet iedereen heeft even goed zitten opletten bij het vak verzorging op de middelbare, waar toch regelmatig de afbeelding van een vulva voorbij kwam. Niks awkwards aan en blijkbaar nog steeds heel erg nodig want op de een of andere manier weten behoorlijk wat mannen de clitoris nog steeds niet te vinden, laat staan stimuleren. Tijd voor een opfriscursus.

We kunnen je vertellen, fijn is anders: een bedpartner die niet weet hoe hij ook jou tot een hoogtepunt weet te brengen. Seks is bedoeld als plezier voor twee (of drie of vier, maar net wat je wenst). Hoe dan ook, de clitoris stimuleren is voor de meeste vrouwen essentieel om klaar te komen.

De clitoris stimuleren

We kunnen blijven herhalen dat praten over je seksuele behoeftes in bed de beste oplossing is maar we snappen ook wel dat niet iedereen dat even makkelijk vindt. Daarom, speciaal voor jou: zo hint je subtiel dat je lief je clitoris niet goed stimuleert of überhaupt niet heeft weten te vinden (hoe dan?!).

1. Gebruik je eigen hand

Je hoeft niet uit te spreken dat je het lekkerder vindt als hij (of zij) je clitoris stimuleert tijdens de seks, je kan het ook zelf voordoen. Dit doe je door het met je eigen hand voor te doen, als díe hint niet wordt begrepen snappen wij het ook niet meer.

2. Kreun naarmate het fijner wordt

Zo geef je je partner aan dat je het heel fijn vindt als hij of zij in de buurt komt van je clitoris. Denk hierbij maar aan het spelletje warm/koud. Hoe dichter bij de clitoris, hoe harder je kreunt. Hoe verder er vanaf, hoe stiller je wordt.

Wist je dat het voorspel ook een belangrijk onderdeel is van de seks? 3 belangrijke redenen waarom voorspel nooit in de slaapkamer zou moeten beginnen

3. Pak er een seksspeeltje bij

Wat je ook kunt doen om aan te geven dat je het fijner vindt als je clitoris óók gestimuleerd wordt, is een seksspeeltje erbij pakken. Een kleine vibrator bijvoorbeeld.

4. Trek je terug als het niet fijn voelt

Zit je lief er volledig naast, trek je dan een beetje terug en laat subtiel merken dat dat echt niet fijn voelt. Kom op, het moet hierna toch écht een keer gaan lukken.

Reageer op artikel:
4 manieren om je partner te hinten dat hij ‘the right spot’ niet kan vinden
Sluiten