‘Clown contouring’ is helemaal hót en gaat viraal op social media dankzij Beautyblogster

Beautyblogster en vlogger Bella de Lune werd er gek van dat ze zoveel haatzaaiende berichten ontving omtrent de manier hoe zij haar make-up aanbrengt. Ze werd zo vaak uitgemaakt voor clown en kon hier niet meer tegen. Bella plaatste daarom een filmpje van haar zelf waarbij ze eruit ziet als een clown met een poepemoji.

Dit haalt ze daarna heel makkelijk weg door het allemaal te blenden. Het resultaat? Flawless. Maar wat misschien begon als een klein grapje, is massaal opgevangen door andere meiden. Zo zijn er verschillende clown contouring selfies gemaakt die viraal gaan op social media.Voor Bella was haar clown contouring filmpje een manier om tegen haar haters in te gaan. Zo schreef ze onder haar foto: ‘Dit is hoe een echte clown eruit ziet’.

Vervolgens zijn verschillende vrouwen haar techniek gaan toepassen. Dit is vervolgens massaal gedeeld op Instagram onder de hastag #ClownContouring. En wat blijkt? De resultanten zijn net als bij Bella, prachtig. Zie de foto’s hieronder.

Misschien is de clown contouring techniek niet voor allerdaags gebruik, maar mocht je er tijd voor hebben dan is het zeker leuk om dit is uit te proberen met je vriendinnen. Zou jij de selfie #ClownContouring durven posten? In ieder geval is dit een creative manier van Bella om haar haters op een volwassen manier terug te pakken. You go girlfriend.

Reageer op artikel:
‘Clown contouring’ is helemaal hót en gaat viraal op social media dankzij Beautyblogster
Sluiten