Renée
Renée | LinkedIn Life 5 nov 2018

Jaaaa! Op derde kerstdag kun je hier onbeperkt gefrituurde snacks eten

Eerste en Tweede Kerstdag staan voor de meeste families compleet in het teken van eten. En met eten bedoelen we een tafel voor luxe (gourmet) lekkernijen. Hoog tijd om het op derde kerstdag anders aan te pakken. Trommel je vriendinnen maar op om naar Tilburg te gaan, want daar kunnen jullie onbeperkt gefrituurd voedsel naar binnen werken bij Club Smederij.

Club Smederij zorgt dit jaar namelijk voor een onvergetelijke derde kerstdag. Er is een heus all you can snack-menu waar jij en je beste vriendinnen helemaal losgaan.

Derde kerstdag bij Club Smederij

Derde kerstdag bij Club Smederij wordt dus héél bijzonder. 150 gasten mogen onbeperkt hun favoriete snacks komen eten en geloof ons, je hebt nog nooit zo’n heerlijk kerstmaaltje gehad. Er zijn namelijk maar liefst veertien snacks mét vijftien sauzen die er heerlijk bij passen. Hoe goed klinkt dat?

Op het menu vind je het volgende: inbeperkt friet, frikandellen, kroketten, bamischijven, nasischijven, gehaktstaven, kipnuggets, kipcorns, kaassoufflés, mexicano’s, viandellen, goulashkroketten, Duitse curryworsten, groentekroketten, satékroketten en ham-kaas soufflés.

Dat maak je vervolgens af met de sauzen, waaronder natuurlijk gewoon mayonaise. Maar ook joppiesaus, appelmoes en speciaal met uitjes bestel je lekker bij je snacks.

Hoe laat mogen we aanschuiven?

Grote kans dat je nu één en al oor bent en niet kunt wachten om je vriendinnen op de hoogte te brengen. Daarom is het goed om te weten dat dit kerstdiner van Club Smederij op derde kerstdag begint om 20:30 uur en eindigt om 22:30 uur. Vervolgens mag je samen met je besties de kilo’s er af dansen (als je zin hebt, natuurlijk). Club Smederij blijft namelijk tot 4 uur ‘s nachts open.

Dit wil je weten! Doe de quiz en kom erachter wat voor frikandel jij bent

Brabants Dagblad

Reageer op artikel:
Jaaaa! Op derde kerstdag kun je hier onbeperkt gefrituurde snacks eten
Sluiten