Frisdrank aan je voeten: Coco-Cola Converse bestaan en belanden sowieso op je wishlist

Tuurlijk. Een glas water is beter dan een glas frisdrank. Maar toch gaat er volgens ons niets boven koude Coca-Cola in de zomer. Als je deze mening deelt maken deze Coca-Cola Converse gympen je héél blij.

Met deze schoenen ben je een uithangbord voor Coca Cola op een stylish en kleurrijke manier. De schoenen zijn een statement aan je voeten en maken gelijk duidelijk wat je wilt bestellen als je op het terras zit met je besties.

Streetstyle cool

De nieuwe samenwerking tussen Coca-Cola en Converse brengt de klassieke branding van de 126-jarige frisdrank samen met de coolheid van Converse-sneakers. Het resultaat? Geniale gympen die het beste omschreven kunnen worden als ‘streetstyle cool’.

Coca-Cola Converse gympen

Desinger Ronnie Fieg van streetwear label KITH heeft al de handen ineen geslagen met merken als Filling Pieves, New Balance en Nike. Deze samenwerking heeft hij nu ook op zijn naam staan. Op Instagram schrijft hij dat het samenbrengen van Coca-Cola en Converse een flinke uitdaging was.

Verschillende soorten denim

‘Het zijn twee Amerikaanse pioneer-merken die voor zoveel meer staan dan de goederen die ze maken. Voor deze collectie gebruikten we denim in verschillende kleuren om daarmee de verschillende landen en talen weer te geven die allemaal zo iconisch zijn voor de wereld.’

Vier landen vertegenwoordigd

De landen die in de collectie zijn opgenomen, zijn de Verenigde Staten, Frankrijk, Rusland en China. Hieruit zijn de kleuren voor de gympen ontstaan: wit voor Amerika, geel voor Frankrijk, blauw voor Rusland en rood voor China. De kleurcombinaties maken de sneakers tot vrolijke stappers voor de zomer.

Lanceringsdatum

De collectie is vanaf 18 augustus 2018 te koop, dus zet deze datum met koeienletters in je agenda. Want deze schoenen mogen echt niet ontbreken in de kast van iedere frisdrank én schoenen fanaat.

Wij zijn fan. Welke kleur is jouw favoriet?

The bigger the better: dit zijn dé sneakertrends van 2018

Bustle

Reageer op artikel:
Frisdrank aan je voeten: Coco-Cola Converse bestaan en belanden sowieso op je wishlist
Sluiten