Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 13 feb 2018

Oeh! Deze collectie van Fabienne Chapot voor het goede doel is beestachtig mooi

Als gezellige printjes en vrolijke kleuren helemaal in jouw straatje liggen, dan staat Fabienne Chapot ongetwijfeld op jouw favorietenlijstje. En als je van leeuwen houdt al helemaal. Speciaal voor het goede doel heeft het merk namelijk een nieuwe collectie met dit beestje in de hoofdrol gemaakt.

Fabienne Chapot is een samenwerking aangegaan met Stichting DNA. En het heeft alles te maken met geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Fabienne Chapot Lion Collectie

De Fabienne Chapot Lion Collectie is de collectie die het merk ontworpen heeft voor het DNA Gala. Dit is een gala in de RAI in Amsterdam dat geld inzamelt voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Met genoeg geld kunnen ze daar namelijk onderzoek doen naar immuuntherapie.

Immuuntherapie is een kankerbehandeling waarbij het afweersysteem van een patiënt wordt geactiveerd en sterk genoeg is om zelf kanker op te ruimen. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar er zijn al veel stappen in de goede richting gemaakt.

De collectie staat helemaal in het teken van leeuwen. Zo kun je een jumpsuit, T-shirt, make-uptasje, telefoonhoesje, portemonnee, sleutelhanger en een blouse kopen. Fight like a lion tegen kanker. Als we allemaal een steentje bijdragen, kunnen grote dingen gebeuren.

[one_half]fabienne chapot[/one_half][one_half_last]fabienne chapot[/one_half_last]

Het gala vindt plaats op 24 november 2018. Op die avond zal nog meer geld ingezameld worden om in totaal met een fantastisch eindbedrag te eindigen. Dit soort mooie initiatieven kunnen we alleen maar een warm hart toedragen.

Reageer op artikel:
Oeh! Deze collectie van Fabienne Chapot voor het goede doel is beestachtig mooi
Sluiten