Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 28 jan 2018

De nieuwe collectie van Weekday is hier en kun je delen met je lover

Yay, goed nieuws. Weekday, één van onze favoriete winkels, heeft een nieuwe collectie. En het betere nieuws is dat de items unisex zijn. En dat betekent dat je je lover vast kunt optrommelen voor een shopsessie.

Kleding delen met je lover met de collectie van Weekday, chill

Niets is fijner dan gewoon lekker dezelfde kleding dragen. Vooral als zijn geurtje er aan zit. Yum. Deze mega coole collectie van Weekday is niet alleen heel mooi, maar ook unisex. Dat wordt samen shoppen.

Als opvolging op de succesvolle en langdurige samenwerking met het sportmerk Champion, lanceert Weekday elf nieuwe producten voor de pre-spring collectie. De collectie bestaat uit twee nieuwe shearling items, een coltrui, een vest, sweatpants en een sweatshirt.

We houden van unisex

Het goede nieuws is dat ook nieuw dit seizoen de unisex hoodies, sweatshirts en t-shirts in de kleuren teal en vivid blue terug zijn. Oopsie, dat wordt heftig voor je portemonnee. De collectie is vanaf 25 januari exclusief verkrijgbaar in de Weekday winkels en op de website. Wij geven je alvast een kijkje in de nieuwe collectie:


[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
Reageer op artikel:
De nieuwe collectie van Weekday is hier en kun je delen met je lover
Sluiten