Alsof je huid is geairbrushed: met deze nieuwe tool voor je foundation kan het

We dachten alles wel zo'n beetje te hebben gehad. Sponsjes, kwasten, beautyblenders, vingers. Er zijn genoeg opties om je foundation mee aan te brengen. Maar als je dacht dat je nu alles wel zo'n beetje hebt geprobeerd, dan introduceren we je graag iets nieuws op het gebied van het aanbrengen van foundation: de Color Me.

De Color Me is nieuw en ontwikkeld door dezelfde man die mee heeft gewerkt aan onder andere het NAKED palett en de Benefit High Beam highlighter. Een vent die dus wel weet waar hij mee bezig is op het gebied van make-up. De Color Me is een klein apparaatje met twee verstelbare sponsjes. Je kunt er zowel een sponsje voor vloeibare foundation opzetten, als eentje speciaal voor het aanbrengen van poeder.

Wat maakt het apparaatje nu zoveel beter dan andere producten? Het werkt als volgt. Je brengt een klein beetje foundation of poeder op aan het sponsje en zet het apparaatje aan. Plaats het voorzichtig op de huid en beweeg voorzichtig langs de huid. Het sponsje pulseert met een snelheid van 15,000 pulsjes per minuut. Dit zorgt voor een prachtig airbrush-achtig effect. Hm.. Wij zijn benieuwd naar dit product. Wel moet je de sponsjes netjes vervangen om alles hygi├źnisch te houden. Zou jij het proberen?

Reageer op artikel:
Alsof je huid is geairbrushed: met deze nieuwe tool voor je foundation kan het
Sluiten