Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 5 okt 2017

Comeback alarm: Hoogstwaarschijnlijk gaat boyband *NSYNC optreden tijdens de Super Bowl

Hartverscheurend was het, toen het nieuws bekend werd dat er geen nieuwe *NSYNC-liedjes meer gemaakt gingen worden. Geen liedjes meer over liefdesverdriet of over nieuwe liefdes en al helemaal geen liedjes meer die gezongen werden door vijf gouden keeltjes. Inmiddels is de formatie enkele keren weer teruggekeerd en ook in februari kunnen we misschien iets verwachten van onze vijf tienerliefdes.

Eerder dit jaar kwamen Lance Bass, Justin Timberlake, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick en JC Chasez al bij elkaar om hun ster op de Hollywood Walk of Fame te onthullen. Kennelijk beviel dat zo goed dat ze binnenkort misschien weer een showtje gaan weggeven. Niemand die ze tegenhoudt natuurlijk.

optreden *NSYNC

De reden voor een mogelijke hereniging is dit keer de jaarlijkse Super Bowl. De finale der finales in het Amerikaanse football. Tijdens die finale wordt altijd groots uitgepakt met spectaculaire optredens en shows. Nou als *NSYNC op ons scherm verschijnt, dan is dat voor ons sensatie genoeg.

Nu nog speculaties

Hoe het komt dat iedereen ineens denkt dat we *NSYNC kunnen gaan bewonderen? Dat hebben we allemaal te danken aan Joey Fatone. Hij vertelde aan verschillende media dat als Justin Timberlake mee wil doen, er een kans zou bestaan dat er een optreden van de boyband komt.

Er is ook nog geen bevestiging van de andere bandleden of ze het wel of niet willen meedoen. Bovendien heeft de organisatie van de Super Bowl zelf ook nog niks losgelaten over de roddel of überhaupt iets bevestigd. Ook niet onbelangrijk.

Maar don’t give your hopes up, alles kan nog. Zullen ze I’ll never stop gaan zingen? En Bye bye bye? Wij laten ons verrassen, mocht het feest doorgaan.

Had jij dit ook? Deze posters had jij vroeger sowieso op je slaapkamer hangen

Reageer op artikel:
Comeback alarm: Hoogstwaarschijnlijk gaat boyband *NSYNC optreden tijdens de Super Bowl
Sluiten