Communicatie gestudeerd? Op het zonnige Bonaire bieden ze je bijna 4000 euro per maand

Ben je klaar met de kou in Nederland? En heb je toevallig iets van communicatie op je cv staan? Dan is het je geluksdag. Op Bonaire kun je namelijk aan de slag in de communicatie van het Zorgverzekeringskantoor BES.

Op Bonaire is het nu zo’n 29 graden overdag en dat klinkt toch wel als een droom. Als je zin hebt om geld te verdienen en na werktijd in de zon te liggen, let dan even op nu.

Communicatiemedewerker worden op Bonaire? Je salaris is bijna 4000 euro per maand

Wat je precies gaat doen? Sinds 2011 moeten alle inwoners van Bonaire, Sint Eustatius en Saba (Caribisch Nederland) een ziektekostenverzekering hebben.

Het Zorgverzekeringskantoor BES zoekt daarom nu een communicatie medewerker. De nieuwe medewerker schrijft niet alleen de externe en interne communicatie, denk flyers voor cliënten en een nieuwsbrief voor medewerkers, maar houdt zich ook bezig met social media en staat de pers te woord.

Op deze vacature wil je wel reageren

Ook ga je regelmatig op reis. Naar Sint-Eustatius, Saba, Curaçao, Aruba en het vasteland van Zuid-Amerika, waar het Zorgverzekeringskantoor contracten heeft met ziekenhuizen.

Je wil natuurlijk ook weten wat het schuift. Nou, minimaal 2579 en maximaal 3927 Amerikaanse dollar. Verhuis je vanuit Nederland, dan is daar een degelijk voor. Heel fijn.

Wij weten het wel, we gaan emigreren. Doei.

Op naar Parijs: Er zijn nu een waterpark én spa pal naast Disneyland

Nationale vacaturebank

Reageer op artikel:
Communicatie gestudeerd? Op het zonnige Bonaire bieden ze je bijna 4000 euro per maand
Sluiten