Hoe concealer je de mooiste wenkbrauwen ooit kan geven

Hebben we vroeger niet allemaal teveel geëpileerd? Wanneer je dat structureel gedaan hebt, zit je nu helaas met het probleem van dunne, kaalgeplukte wenkbrauwen. Maar niet getreurd, want wij geven je de enige tip die je nodig hebt om je wenkbrauwen voller en dikker te maken.

Er zijn tal van producten op de markt waarmee je je wenkbrauwen kunt shapen, opvullen, inkleuren en bijpoederen. Maar wanneer je vroeger echt teveel geplukt hebt en nu met dunne, kale wenkbrauwen zit dan helpt dat allemaal maar weinig. Want wanneer je weinig haartjes overhebt pakt een gel en een poeder niet. En teveel inkleuren met een potloodje ziet er ook niet heel natuurlijk uit. Gelukkig hebben wij dé tip voor je waarmee je je wenkbrauwen in een handomdraai voller en dikker kunt maken.

Wondermiddel

Het wondermiddel om goed gevulde wenkbrauwen te krijgen is: concealer. Met concealer kun je de plekken opvullen waar je haartjes mist, of kun je de vorm van je wenkbrauwen iets dikker maken. Vervolgens breng je wenkbrauwpoeder aan op de plekken waar je je concealer hebt opgedaan. Hierdoor ‘pakt’ de poeder extra goed. Zo kun je in korte tijd die felbegeerde volle wenkbrauwen faken zonder dat het nep lijkt of het niet blijft zitten.

Reageer op artikel:
Hoe concealer je de mooiste wenkbrauwen ooit kan geven
Sluiten