Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 18 apr 2018

Je kunt meedoen aan een datingshow met Dave-freaking-Roelvink! Dus App je vrijgezelle vriendinnen

Trommel je vrijgezelle besties op. Zit jullie liefdesleven niet echt mee? Dan ga je misschien wel heel snel de liefde van je leven ontmoeten. Een castingbureau is voor een Concentrate Velvet datingprogramma op zoek naar jullie.

Oh, en hebben we al gezegd dat dit DE kans is om Dave Roelvink te ontmoeten? Nee? Bij dezen. Voor een nieuw Concentrate Velvet datingprogramma, je weet wel, dat YouTube-kanaal van RTL, zoeken ze nog vrijgezellen die klaar zijn met saaie dates.

Concentrate Velvet datingprogramma

Krijg je niet genoeg van programma’s zoals Temptation Island en First Dates? Dan is dit je kans om zelf een keer mee te doen. Misschien ben jij wel de perfecte kandidaat voor het nieuwe Concentrate Velvet datingprogramma op YouTube.

Via een Facebook oproepje laat een castingbureau weten dat er leuke singles tussen 18 en 25 jaar worden gezocht. Je krijgt een onkostenvergoeding van 50 euro. En laten we de klap op de vuurpijl niet vergeten: je gaat Dave ontmoeten. Oh, en misschien wel een leuke man die relatiemateriaal is. (Daar kwam je immers voor.)

Opgeven

Voel jij (of ken jij iemand die zich) geroepen om Dave te ontmoeten je op te geven voor het Concentrate Velvet datingprogramma? Dan kun je hier kijken voor meer informatie.

Reageer op artikel:
Je kunt meedoen aan een datingshow met Dave-freaking-Roelvink! Dus App je vrijgezelle vriendinnen
Sluiten