Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 12 mrt 2018

Wauwie! Deze conditioner geeft jou de rosé gouden lokken van je dromen

Vergeet dagen doorbrengen bij de kapper om je haar te verven met schadelijke producten. Er is nu een conditioner op de markt gebracht die je rosé goud haar geeft zonder dat je er amper iets voor hoeft te doen. Heer-lijk.

Rosé goud haar is hartstikke cool, maar het verfproces duurt zó lang. Bovendien heb je als brunette al helemaal pech. Die leuke haartrends van nu pakken amper uit op je lokken. Tot nu, want dankzij de haarproducten van Overtone wordt je leven een stuk makkelijker.

Rosé goud haar door conditioner

De vegan conditioner van Overtone beschadigt je haar niet, maar geeft je bruine lokken wel die mooie rosé gouden gloed. Lang verhaal kort: het is alles waar je van gedroomd hebt. Maar dan snel en goedkoop.

Overtone conditioner

Overtone lanceert de conditioner en bijbehorende treatment producten vanaf nu op hun website. Zo kost de conditioner omgerekend nog geen 14 euro. En het enige wat je hoeft te doen is het vijftien minuten in te laten trekken voor rosé goud haar.

Of althans, bruin haar met een rosé gloed. Afhankelijk van hoe donker je haar is pakt de kleur feller of minder fel uit. Hallo glanzend, rosé goud haar. BRB, wij zijn even een paar flessen aan het inslaan.

Teen Vogue

Reageer op artikel:
Wauwie! Deze conditioner geeft jou de rosé gouden lokken van je dromen
Sluiten