Redactie
Redactie Life 31 aug 2022
Leestijd: 4 minuten

Confessions: ‘Ik catfishte de vriend van mijn vriendin en toen kreeg ik een dickpic’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confession’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Deze week vertelt iemand anoniem over de keer dat ze de vriend van haar vriendin catfishte en een dickpic kreeg.. Yikes.

Confessions: de vriend van mijn vriendin catfishen

“Een goede vriendin van mij heeft een relatie van zo ongeveer twee jaar. Ik kon het goed met haar vriend vinden en het is een vriendelijke jongen, maar ik had toch altijd het idee dat hij niet over alles eerlijk naar haar is. Toen ik me verveelde maakte ik een fake Instagram-profiel aan en begon hem te volgen. Hij volgde me terug en voordat ik het wist had ik ineens een dickpic te pakken.”

Zo begon het

“Ik kan altijd lachen met deze vriendin en haar vriend, maar ik was wel altijd op mijn hoede met hem. Mijn vriendin vertrouwt hem volledig en ik had op zich ook geen reden om hem te wantrouwen, maar het voelde gewoon vreemd. En mijn intuïtie laat me nooit in de steek.

Toen ik me een keer een avond verveelde, besloot ik een fake Instagram-account aan te maken. Toen ik een jaartje of dertien was deed ik dit weleens met een vriendin en hier hadden we de grootste lol van, dus ik dacht: laat ik het weer eens proberen. Voordat ik het wist had ik in ‘Lize’s’ bio staan: ‘vorige Insta gehackt – nieuw acc’.”

Confession: ‘Ik heb op mijn twintigste een schaamlipcorrectie laten doen’

“Ik voegde een paar foto’s toe en volgde een hoop mensen en klaar was Kees. Toen ik een aantal volgers had verzameld, besloot ik ook de vriend van m’n vriendin te volgen. Want waarom niet?”

Nooit verwacht

“Tot mijn schrik volgde hij me vrijwel direct terug. Ik weet nog dat ik op de bank zat en echt even niet wist wat ik moest doen, want ik had ineens het idee dat ik mijn vriendin bedroog. Maar met de gedachte ‘ben nu toch al bezig’, besloot ik hem toch een bericht te sturen. Hij reageerde vrijwel direct met de vraag waarom ik hem had toegevoegd.

Ik vertelde dat ik via via op zijn profiel was beland en dat ik ‘m er goed uit vond zien (ik had zelf ook niet verwacht dat hij dit zou geloven). Ik begon een beetje met ‘m te flirten en voordat ik het wist vroeg hij ineens of ik een foto wilde sturen. Ik raakte in paniek en stuurde een foto van mijn decolleté (dit had ik nooit moeten doen en hier heb ik tot op de dag van vandaag spijt van), waarna hij ineens een foto van zijn piemel stuurde. Ik schrok me een ongeluk.

Ik heb hierna het account als de wiedeweerga verwijderd en nooit meer contact met hem opgenomen. Elke keer als ik hem of mijn vriendin zie, schaam ik me kapot en houd ik me heel afzijdig. Hierdoor is het contact met deze vriendin stukken minder hecht geworden, wat ik natuurlijk echt heel jammer vind. Ze heeft weleens gevraagd waarom ik minder van me laat horen dan vroeger, maar toen zei ik gewoon dat ik het druk had.”

Niet waard

“Deze situatie klinkt superheftig en dat is het ook, maar om mezelf in te dekken: ik had nooit verwacht dat het zo uit de hand zou lopen en had eigenlijk zelfs de stiekeme hoop dat hij het fake profiel zou negeren.

Hierdoor heb ik een vriendschap zowat om zeep geholpen en dat was het zeker niet waard, want ik loop nu met de wetenschap dat haar vriend haar ontrouw is, maar ik kan haar niet vertellen hoe ik dit weet. Ik schaam me kapot en ik zou niemand aanraden dit ooit te doen.”

Wil je ook je hart luchten of een verhaal kwijt zodat jij in de volgende ‘Confessions’ verschijnt? Stuur ons een mailtje via [email protected]

Confession: ‘Hij zat vast in mij tijdens seks in de zee’

Reageer op artikel:
Confessions: ‘Ik catfishte de vriend van mijn vriendin en toen kreeg ik een dickpic’
Sluiten