Redactie
Redactie Love & Seks 9 sep 2018

Confessions: ‘Ik heb seks gehad met de ex van mijn beste vriendin’

Ik schrijf dit met een groot schuldgevoel, dat iedere dag groter wordt. Wat ik heb gedaan vergeef ik mezelf nooit. Maar ik kan de tijd niet terugdraaien, en moet met de consequenties leven van mijn eigen stommiteit.

In vriendschappen is er een aantal ongeschreven regels, waar je je aan houdt. Niet met elkaars ex-vriendjes gaan, is er een van. Het is gewoon een vriendschapscode die nooit uitgesproken wordt, maar wel altijd wordt nageleefd.

Onafscheidelijk sinds de kleuterklas

Mijn beste vriendin en ik gaan way back. We kennen elkaar al sinds ons vierde. We zijn samen naar de kleuterschool gegaan en hebben zelfs dezelfde studie gedaan. Het is zacht uitgedrukt om te zeggen dat wij twee handen op een buik zijn.

We denken hetzelfde, bellen elkaar op dezelfde momenten, zeggen vaak uit het niets hetzelfde en komen vaker wel dan niet in dezelfde outfit opdagen.

We hebben niet alleen dezelfde kledingsmaak, want we vallen ook op precies dezelfde mannen. Dit heeft nooit problemen opgeleverd, want mijn beste vriendin had altijd een relatie.

All the single ladies

De dingen veranderden echter toen haar relatie uitging. Binnen een paar weken had ze alweer een fling met een andere jongen. Ze genoot volop van haar nieuwe single leven en praatte nooit meer over haar ex.

Toen ik op een dag na mijn werk nog even wat mails ging wegwerken in een café vlakbij, kwam ik haar ex plots tegen. We raakten aan de praat en bood hij me een wijntje aan.

Dat ene wijntje werden er twee en ineens zaten we aangeschoten in een donker hoekje in het café. Nu ik hem niet meer zag als de vriend van mijn bestie, zag ik pas hoe knap hij was. Ik voelde een kriebel in mijn buik die maar een ding kon betekenen: ik voelde me sterk tot hem aangetrokken.

Opeens voelde ik zijn voet onder de tafel tegen mijn voet…

De alcohol vloeide rijkelijk en de uren vlogen voorbij. We lachten, hadden serieuze gesprekken en ik vergat compleet dat hij de ex van mijn beste vriendin was. Het enige wat ik kon denken was hoe mooi zijn ogen waren.

Opeens voelde ik zijn voet onder de tafel tegen mijn voet aangedrukt. Ik schrok ervan, maar toen ik hem aankeek wist ik dat het zou gebeuren. Zijn ogen zeiden ‘ik wil je’, en voor ik het wist zoenden we intens.

Het werd steeds heftiger en het was gelijk duidelijk dat het niet bij zoenen zou blijven. We liepen verstrengeld naar buiten en raceten naar zijn huis, waar we de beste seks hadden die ik ooit heb gehad.

Alles was perfect. Maar dit veranderende toen ik de volgende ochtend in zijn armen wakker werd en de realiteit insloeg als een bom. Want wat had ik gedaan? Ik wist niet hoe snel ik mijn kleren moest aantrekken en naar huis moest gaan.

Confessions?

Ik heb uren onder de douche gestaan, maar het warme water spoelde het schuldgevoel niet weg. Hoe later het werd, hoe schuldiger ik me begon te voelen. Hoe had ik dit kunnen doen? Dit zou mijn beste vriendin me nooit vergeven. Dat was zeker.

Ik heb er heel lang over nagedacht, maar heb het nog steeds niet aan mijn beste vriendin verteld. Ik ben te bang om mijn vriendin te kwetsen en haar kwijt te raken. Haar ex-vriend heeft me beloofd niks te zeggen, dus waarschijnlijk zal ze er nooit achterkomen. Maar een ding is zeker: ik blijf me altijd schuldig voelen tegenover haar. Altijd.

Maak kennis met de cast van de Spaanse Gossip Girl

Reageer op artikel:
Confessions: ‘Ik heb seks gehad met de ex van mijn beste vriendin’
Sluiten