Redactie
Redactie Life 14 juni 2019

Confessions: ‘Ik laat mijn Tinder dates voor alles betalen zodat ik kan sparen voor een scooter’

Tinder; de een gebruikt het voor seks, de ander om de liefde van zijn of haar leven te vinden en ik gebruik het om te sparen voor spullen. Hoe? Wanneer ik een duur item wil kopen (ik spaar momenteel voor een nieuwe scooter), ga ik op zoveel mogelijk Tinder dates om geld te besparen.

Het begon eigenlijk heel simpel: ik gebruikte Tinder waar het voor bedoeld was, namelijk om te daten, toen ik erachter kwam dat als ik vaak datete, ik behoorlijk wat geld bespaarde. Zo namen mijn dates me vaak mee naar restaurants, waardoor ik geen avondeten hoefde te betalen. Daarnaast was het eten wat ik at tijdens mijn dates, vaak veel beter dan wat ik thuis eet (ik ben niet zo’n geweldige kok).

Luxepoes

Ik ben nogal een luxepoes en houd van dure spullen, dus ik rekende uit wat het me zou besparen als ik vier keer per week uiteten zou gaan met een date. Ik kwam erachter dat het behoorlijk scheelt in mijn portemonnee, waardoor ik probeerde zo veel mogelijk dates te krijgen zodat ik minder geld uit hoefde te geven aan eten. Het geld dat ik dan bespaar, zet ik opzij.

Mannen kiezen

Natuurlijk gebeurt het weleens dat een man zegt dat hij de rekening wil splitten, maar dat los ik meestal op door te zeggen dat als hij nu trakteert, ik hem de volgende keer meeneem uit eten. Dat doe ik natuurlijk nooit. Ik weet nu trouwens ook een beetje waar ik op moet letten bij het tinderen. Ik kies voornamelijk mannen uit die graag het mannetje uithangen. Wanneer ik aan een man merk dat hij de volgende keer waarschijnlijk weer zal betalen, ga ik soms nog een tweede of derde keer met hem daten. Met sommige mannen date ik soms ook een tijdje. Dat is handig omdat ik dan niet zoveel moeite hoef te doen om de hele tijd te swipen op Tinder. Dan heb ik gewoon één man die me meerdere keren per week mee uiteten neemt. Ik kap het dan af als ze me te klef worden of met me naar bed willen.

Gespaarde spullen

Inmiddels doe ik dit al aan tijdje, waardoor ik al behoorlijk wat spulletjes heb kunnen sparen. Zo kocht ik de Balenciaga Triple S toen ze nog in waren, ik heb een Perzische kat, twee designertassen en ik ben nu dus aan het sparen voor een scooter. Wat hierna komt weet ik nog niet. Dat zie ik dan wel weer. Vooralsnog vind ik deze manier van geld verdienen wel lekker gaan en ik ben ook nog niet van plan om ermee te stoppen. Sterker nog, ik zou het iedereen aanraden.

Dit vind je ook interessant:
Confessions: ‘Ik catfishte de vriend van mijn vriendin en toen kreeg ik een dickpic’

Reageer op artikel:
Confessions: ‘Ik laat mijn Tinder dates voor alles betalen zodat ik kan sparen voor een scooter’
Sluiten