Redactie
Redactie Love & Seks 29 jul 2018

Confessions: ‘Hij gaf haar stiekem antibiotica, zodat ze niet zou weten dat hij haar een soa had bezorgd’

Er is iets wat ik van mijn hart moet. Ik voel me een verrader en de slechtste vriendin ooit. Ik heb beloofd niemand te vertellen wat ik weet, maar ik kan het bijna niet meer voor me houden…

Mijn beste vriendin en ik zijn al vriendinnen sinds de kleuterschool. We hebben altijd bij elkaar in de klas gezeten en lijken meer zussen dan vriendinnen. Onze eerste zoen, ieder berichtje naar onze nieuwe crush; alles wordt altijd uitvoerig besproken. Ik ga voor haar door het vuur en zij voor mij. Geheimen? Die hebben we niet voor elkaar.

Tot nu dan. Want ik ben iets te weten gekomen wat ik nooit had willen weten. Maar nu ik het eenmaal weet kan ik het niet meer ongedaan maken. En dat eet me langzaam op vanbinnen. Want houd ik me aan mijn woord, of kies ik voor mijn vriendin?

Eindelijk een good guy?

Mijn vriendin heeft sinds een jaar een nieuwe vriend. Het leuke is dat hij een goede vriend van mijn vriend is. Ik was door het dolle heen toen ik hoorde dat het eindelijk aan was tussen die twee. We zijn gelijk gaan double daten en doen heel veel dingen samen.

Ik was zo blij voor haar, want ze heeft heel veel slechte ervaringen met mannen gehad. Hierdoor is ze heel wantrouwig geworden. Omdat haar nieuwe vriend een goede maat is van mijn vriend, heb ik haar vanaf het begin aangemoedigd om met hem te gaan daten. Eindelijk een good guy, dacht ik.

Er was geen wolkje aan de lucht, tot ik op een avond terugkwam van sporten. Mijn vriend zat op de bank met een biertje en begon gelijk tegen me aan te praten. Hij was duidelijk flink aangeschoten. Voor ik hem kon tegenhouden was de schade al aangericht.

Vreemdgaan 2.0

Hij begon een onsamenhangend verhaal over zijn vriend, en dat hij iets te weten was gekomen over hun relatie. Hij mompelde iets over een misstap, en al snel werd me duidelijk dat zijn vriend mijn vriendin had bedrogen. Ik werd kwaad en wilde haar gelijk opbellen.

Maar mijn vriend bleef doorpraten. Ik had niet gedacht dat het erger kon worden, maar dit was slechts het begin. Want wat hij heeft gedaan lijkt regelrecht uit een heel slechte film te komen. Het meisje met wie hij vreemd is gegaan, heeft hem namelijk een soa gegeven. En je raadt het al; deze heeft hij dus ook doorgegeven aan mijn vriendin. Maar omdat hij niet wilde vertellen dat hij een scheve schaats heeft gereden, heeft hij een trucje uitgehaald om het te verbergen.

Stiekeme soa

Voor twee maanden lang heeft hij iedere ochtend medicatie in de smoothie van mijn vriendin gedaan. Hoe hij het voor elkaar heeft gekregen dat ze hier al die tijd niets van heeft gemerkt weet ik niet. Maar hierdoor heeft ze geen fysieke klachten gehad, en zal ze nooit te weten komen dat hij vreemd is gegaan – en dat hij haar een soa heeft gegeven.

Ik dacht dat het ‘t beste voor iedereen was als ik me er niet mee zou bemoeien. Ik heb m’n vriend dan ook beloofd niks te zeggen. Maar ik merk dat het me steeds zwaarder valt, vooral omdat mijn vriendin zó verliefd op hem is. Ik word in tweeën gescheurd. Moet ik het haar vertellen of mijn woord houden en niks zeggen..?

Wegens privacy redenen zijn details in dit verhaal veranderd.

Wil je ook je hart luchten of een verhaal kwijt? Stuur ons een mailtje via [email protected]

Holy sh*t:

Geplaatst door Beautify op Zondag 29 juli 2018

Deze man schreef 20 ge-wel-di-ge liefdesadviezen die iedereen zou moeten kennen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Confessions: ‘Hij gaf haar stiekem antibiotica, zodat ze niet zou weten dat hij haar een soa had bezorgd’
Sluiten