Kim Kardashian laat ein-de-lijk zien hoe kunt contouren als een echte Kim Kardashian

We kunnen veel zeggen, maar Kim is en blijft de koningin van het contouren. En of je nou wel of niet van contouren houdt, als Madame Kardashian eindelijk laat zien hoe zij het altijd doet, is het toch heel erg handig om mee te kijken.

Alle contourfans opgelet. Kim Kardashian laat eindelijk zien hoe je kunt contouren als een Kardashian. Waar wij zelf het gevoel hebben dat de trend alweer een beetje aan het overwaaien is en wij Nederlanders te nuchter zijn om het iedere dag te doen, is het alsnog een handige les. Voor het geval je uitgaat of het heel erg leuk vindt om te doen, of het voor de eerste keer gaat proberen.

Je kunt altijd maar het beste leren van de master. En die titel mag Kim wel opeisen, toch? Ook al worden er echt wel eens foutjes gemaakt en zijn de lijnen soms op de foto te hard, meestal gaat het goed en ziet Kim er flawless uit.

Op de foto die ze op haar Instagram plaatste laat ze zien waar de donkere lijnen zijn gezet en welke stukken ze lichter heeft gemaakt. Zo laat ze bijvoorbeeld het onderste van haar neus helemaal licht en zet ze een horizontale streep met een donkere kleur over het midden van het puntje van haar neus. Bestudeer de foto goed en ga aan de slag en leer om goed te contouren:

Reageer op artikel:
Kim Kardashian laat ein-de-lijk zien hoe kunt contouren als een echte Kim Kardashian
Sluiten