Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty en Style 16 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Contouren is zó 2014: Strobing make-up verovert het internet en de wereld

Ben jij ook altijd jaloers op dames die kunnen contouren alsof ze visagisten zijn? Heb je al talloze tutorials gekeken op internet maar kom je er simpelweg gewoon niet uit? Vanaf nu is contouren met talloze strepen verleden tijd en is er nu een super easy manier: strobing. Contouren is een nachtmerrie. Tenminste voor velen. Kim Kardashian is wel een aardige pro geworden (of haar visagisten) en nog een paar andere dames op internet die ook kunnen zeggen dat ze het aardig onder de knie hebben. Maar vaak eindigt het in zo’n resultaat:


Gelukkig is er nu een oplossing die voor iedereen geschikt is. Het enige wat je nodig hebt? Een strobe crème highlighter om de zogenaamde strobing techniek mee te doen. En dan natuurlijk de kennis over hoe je deze het beste kunt aanbrengen.

Nadat je jouw make-up look al bijna af hebt, is het belangrijk dat voordat je de strobe crème aanbrengt, je goed analyseert waar het licht jouw gezicht raakt. Dit zijn voornamelijk de brug van je neus, je kin, het puntje van je neus en het midden van je voorhoofd. Om de strobing techniek bij de ogen toe te passen breng je highligter aan bij de binnenkant van je ogen en onderaan je wenkbrauw. Je krijgt van de strobing make-up een heel frisse, gedefineerde look zonder dat het mega ingewikkeld is zoals bij contouren.

Oftewel, breng een beetje crème aan en voila.

Als jij het ultieme strobe effect bij jezelf wilt toepassen is deze strobing creme van MAC echt een uitvinding. Wij zijn fan en vele visagisten ook:

Deze dames begrijpen precies hoe de nieuwste trend werkt:

Reageer op artikel:
Contouren is zó 2014: Strobing make-up verovert het internet en de wereld
Sluiten