Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 25 mei 2015

Cool! Deze app vertelt je precies hoe jij bent op carrière- en liefdesgebied

Een nieuwe app vertelt jouw precies wat jouw eigenschappen zijn en hoe je deze kan inzetten op werk- en liefdesgebied.

De app
De Thinking Talents app van LEVO is een soort quiz die jouw vertelt wat nou eigenlijk jouw eigenschappen zijn. De app is tot nu toe alleen geschikt voor Apple apparaten. Na het downloaden krijg je vragen voorgeschoteld die gaan over jouw denkwijze, gevoelens en reacties. Dit zijn vragen gebaseerd op werk gebied, maar ook alledaagse situaties. Uit de vragen komen antwoorden die beschrijven hoe jij eigenlijk bent. De antwoorden zijn verdeeld in vier categorieën: een analyserend gebied, innovatief, procedure en relationeel. Als je op een van de categorieën klikt, vertelt de app precies wat jouw sterke en zwakke punten zijn.

Werk
Doordat je nu een duidelijk beeld van jezelf krijgt, kan je dit inzetten op carrièregebied. Je kan zo bij een sollicitatie meer van jezelf laten zien dan de standaard antwoorden. Door de app kan je duidelijk aangeven hoe jij kan bijdragen aan een team, hoe je problemen oplost, wat jouw denkwijze is en of je goed bent in het samenwerken met anderen. Zo krijgt een werkgever een goed beeld van jou en kan hij uitmaken of je binnen het bedrijf past.

Liefde
Je leert door de app ook heel goed jezelf kennen. De app geeft ook de mogelijkheid te linken tot anderen personen. Zo kan jij nagaan of je een match hebt met een potentiële partner. Je kan zien of jullie eigenschappen een echte klik vormt of juist een totale no go is. Ben je al in een relatie en zit deze helaas een beetje in een dip? Dan kan je ook de Levo app gebruiken. De app is goed te zien als een soort life coach.

Reageer op artikel:
Cool! Deze app vertelt je precies hoe jij bent op carrière- en liefdesgebied
Sluiten