Cool! Dit ondergoed zou straks voorgoed tampons en maandverband kunnen vervangen

Voor ons is ongesteld zijn simpelweg iets vervelends wat zich maandelijks voor moet doen. Maar bedenk je eens hoe het moet zijn als je geen tampons hebt, geen maandverband en vooral geen schone toiletten? Dit ondergoed zou zomaar eens de oplossing kunnen zijn voor vele vrouwen en voor een stuk minder afval.

Hoe werkt het?

Je zou zeggen dat na al die jaren en jaren we toch wel iets beters moeten kunnen verzinnen dan al die vervelende tampons en maandverbandjes. En inderdaad, er lijkt een verandering op komst. De zusjes Radha en Miki Agrawal lanceerden onlangs THINX. THINX is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het producten van uitwasbaar ondergoed dat net zo goed absorbeert als maandverband en andere producten.

Cool bedrijf

Het ondergoed komt in de vorm van strings, hipsters en andere leuke stijlen. En belangrijker misschien nog wel, ze zijn lekproof! Je betaalt tussen de $24 en $34 dollar, maar dan heb je natuurlijk ook wat. Het zou duizenden vrouwen nog meer duizenden euro’s besparen over de hele wereld. Overigens gaat een groot gedeelte van de opbrengst ook nog eens naar een goed doel. Hoe awesome is dit? De toekomst heeft mooie dingen in het verschiet.

Reageer op artikel:
Cool! Dit ondergoed zou straks voorgoed tampons en maandverband kunnen vervangen
Sluiten