Isis van Graas
Isis van Graas Life 3 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

De 6 dingen die je in 2010 super cool vond om te doen (en je stiekem nog steeds mist)

Ja, echt. Er bestond een tijd voor alle smartphones en duizend verschillende soorten communicatie mogelijkheden als WhatsApp, Facebook en Instagram. Toen bestond ons tienerleven uit MSN, je favoriete CD’s en de vaste lijn. Om je even te herinneren aan deze geweldige tijd hebben we een aantal dingen onder elkaar gezet die je hoogstwaarschijnlijk elke dag deed in 2010.

Ben je toe aan een grote portie nostalgie? Lees dan snel verder want deze dingen deed jij sowieso in en rond het jaar 2010. Weet jij het nog?

In 2010 was je continu hiermee bezig

Hoelang jij je aan je computer gekluisterd hebt gezeten om Habbo Hotel te spelen, wil je echt niet weten. Ook bekladde je al je CD’s vol met de tofste nummers die erop stonden of zweverige quotes uit je lievelingsalbums. En lieve mensen, dit deden we nog meer in 2010…

1. In- en uitloggen op MSN

In 2010 had je nog geen Snapchat, Instagram of WhatsApp om mee te communiceren, of in dit geval, je crush z’n aandacht te trekken. In die tijd deed je dat via MSN. Eigenlijk deed je in die tijd alles via MSN.

2. De klaptelefoon

In 2010 was touchscreen nog geen ‘ding’, want jij en je vriendinnen hadden een klaptelefoon. Deze plakte je helemaal vol met allerlei stickers en diamantjes. Niet te vergeten hoe cool het was om hem met een attitude dicht te klappen wanneer je klaar was met bellen.

3. Films huren

Na school samen met je vriendinnen naar de videotheek om de leukste films te claimen voor de vrijdagavond. Dat was jullie standaard prikkie en vonden jullie super cool.

4. Illegaal muziek downloaden

Muziek was toen al een van je prioriteiten, maar helaas waren in 2010 de opties nogal beperkt. Samen met de hulp van je vader of vriendinnen downloadde jij je favoriete CD’s illegaal. Oeps.

5. Schrijven op CD’s

Wanneer je eindelijk al je liedjes gedownload en gebrand (ja echt) had, werden de CD’s he-le-maal vol gekliederd met diepzinnige teksten, album namen en andere muzikale gedachtes.

6. Habbo Hotel was je leven

Last but not least… Habbo Hotel. Want hoe vaak we dit gedaan hebben in 2010 is écht niet te tellen. Dit was de plek om zonder zorgen met vreemden te praten en waarschijnlijk vond je het extra leuk omdat het voelde als een dubbelleven. We snappen je en hebben goed nieuws, want Habbo bestaat nog.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
De 6 dingen die je in 2010 super cool vond om te doen (en je stiekem nog steeds mist)
Sluiten