Copycat er op los, vanaf nu heb jij dezelfde tattoos als Rihanna

I may be bad but I'm perfectly good at it. En dat Rihanna dat is, is één ding wat zeker is. De prachtige badgirl kan niet alleen enorm goed zingen, ook weet ze ons vaak te inspireren met haar talloze beauty looks. En ook haar tattoos mogen daarbij zeker niet vergeten worden. Wil jij ook graag een beetje zijn als RiRi? Dat kan vanaf nu.

Just like RiRi

Rihanna en tattoos zijn eigenlijk als twee handen op een buik. Nu heeft Rihanna haar eigen lijn met tijdelijke tattoos uitgebracht samen met sieraden ontwerpster Jacquie Aiche. Zo kun jij net als Rihanna schitteren met de meest prachtige tattoos. Jacquie Aiche zegt dan ook trots: “Het ontwerpen van de tattoos was een creatief en leerzaam proces tussen Rihanna en mij. De tattoos zijn vooral gothic achtig, maar we hebben ook subtiele tattoos ontworpen waardoor deze perfect zijn om met elkaar te mixen.”

Voor ieder wat wils

De tattoos zijn te verkrijgen op de website van Aiche. Armband tattoos, chokers, tattoos voor je knokkels én losse letters om van alles mee te spellen (oh na, na, what’s my name? ), er is voor ieder wat wils. Aiche heeft ook al aangekondigd dat er een tweede lijn aankomt, deze zal iets subtieler zijn met inspiratie uit een onverwachte hoek.

Bekijk de prachtige tattoos hieronder:

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
Copycat er op los, vanaf nu heb jij dezelfde tattoos als Rihanna
Sluiten