Salaris gekregen? Dan heb je deze Corgi butt muismat écht in je leven nodig

Ooit wel eens wat gekocht wat je eigenlijk niet nodig hebt maar toch ook weer wel? We kunnen er soms gewoon niets aan doen, vooral als je deze té schattige Corgi muismat ziet. Die kan je toch niet laten liggen?

Salaris gehad? Dan is het natuurlijk weer mooi de tijd om het ook weer uit te geven. Voor de feestdagen hebben we iets leuks om te vragen of te geven: deze te grappige muismat.

De Corgi butt muismat

Op de redactie kunnen we geen genoeg krijgen van de leukste honden video’s die we voorbij zien komen. Een Corgi met zijn dikke kont en kleine pootjes is toch wel echt één van onze favorieten en laten we nu net hiervan het geweldigste product gevonden hebben. Geloof ons, dit wil je.

Er bestaat nu een corgi muismat en ja, het is zo schattig als dat het klinkt. Op de muismat staat namelijk het schattige hondje met zijn té lieve kont. Dat is niet alles, want het is niet zomaar een achterwerk van een hond, maar tegelijkertijd is het ook een polssteun. Uhhh, hebben.

Verkrijgbaarheid

Heb jij dus echt even zin om je geld uit te geven aan iets wat handig is voor je muis én gek op honden? Dan is de Corgi butt muismat precies wat jij nodig hebt. De geweldige muismat scoor je hier en is verkrijgbaar in negen verschillende soorten. We zijn nu al fan.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Salaris gekregen? Dan heb je deze Corgi butt muismat écht in je leven nodig
Sluiten