Cosmetische ingreep gaat verschrikkelijk mis bij Teen Mom Farrah

Wat een nachtmerrie voor Farrah. Besluit je je lippen op te laten spuiten omdat je niet tevreden bent met hoe je eruit ziet, eindig je met een oversized duckface.

Ontevreden met uiterlijk

De bekende Teen Mom ster stond al bekend om het feit dat ze graag sleutelde aan haar uiterlijk. Nadat ze haar lip had laten opspuiten plaatste ze een foto op Twitter met als onderschrift ‘verprust’.

Allergische reactie

Volgens Farrah had de dokter een speciale methode gebruikt waar ze allergisch op reageerde. Ze moest met spoed naar de eerste hulp en vijf dagen herstellen in combinatie met medicatie.

Farrah als Leela

Achteraf kan ze er wel om lachen (hoe, vragen wij ons af). Grote kans namelijk dat ze haar normale lippen nooit meer terug zal krijgen. Ze grapte zelfs over dat ze op het Futurama personage Leela lijkt.

Niet van een vreemde

Ook bleek onze pechvogel het niet bepaald van een vreemde te hebben. Zo lekten onlangs nog de voor en na foto’s van haar moeder uit:

Wij vragen ons nog steeds af wat nou de aantrekkelijkheid is van al die cosmetische ingrepen. De mening van de sterren over plastische chirurgie vind je hier.

Reageer op artikel:
Cosmetische ingreep gaat verschrikkelijk mis bij Teen Mom Farrah
Sluiten