Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 21 jan 2016

Craziness: hoe gekker je bent hoe eerder je de ware vindt

Een beetje gek zijn is heerlijk. Je bent in staat om overal de lol van in te zien. Dat maakt je een fantastisch persoon. Maar, de wetenschap laat ook zien dat jij in staat bent om éérder je prins op het witte paard te vinden.

Amerikaanse onderzoekers brachten onlangs onderzoeksresultaten uit die élke gek blij maakt. Uit het onderzoek ‘Personality and Social Psychology Bulletin’ bleek dat zowel mannen als vrouwen het liefst met iemand daten die ‘anders’ is. En met ‘anders’ wordt bedoeld dat diegene niet de norm volgt. Dit kan dus zijn dat de vrouw zich anders kleedt, andere meningen heeft én andere keuzes maakt dan wat gebruikelijk is.

Ben jij een beetje anders dan de rest, voel je dan vooral níet verplicht om maar ‘normaal’ te doen, want daar is de man niet maar opzoek. Naast dit heerlijke wetenschappelijke onderzoek zijn er nog zát andere verklaringen waarom een crazy girl eerder een man aan de haak slaat:

Gekke vrouwen laten een ander zich comfortabel voelen

Door je gekkigheid in je karakter haal je heel snel ongemakkelijkheid weg bij een ander. Een date met jou is nooit vervelend. Als je voelt dat iemand een beetje ongemakkelijk of nerveus is, haal je dit in no time weg met een passende grap. Een man voelt zich direct comfortabel.

Gekke vrouwen zijn nog gekker in de slaapkamer

Je bent niet alleen gek in normale situaties maar ook in bed. Je bent niet vies van experimenteren. Dit komt voornamelijk omdat je eigenlijk niets raar of vreemd vindt. Hierdoor kan een man op seksueel gebied heel veel met je beleven en hoogstwaarschijnlijk ook nog wat leren. Elke man vindt het heerlijk als een vrouw zo vrij is.

Gekke vrouwen hebben meer plezier

Doordat je overal de lol van in ziet, heb je ook daadwerkelijk meer plezier in je leven. Van de saaiste situaties weet jij nog wel een lolletje te maken of er de grap van in te zien. Mannen vinden het heerlijk om bij jou in de buurt te zijn omdat het nooit, maar dan ook nooit saai is met jou.

Gekke vrouwen zien en denken anders

Door je niet doorsnee karakter inspireer je een man als geen ander. Je doet niet alleen anders, je bent ook daadwerkelijk anders. Je ziet situaties anders en hebt een andere kijk op de wereld door je gekkigheid. Hij vindt dit heerlijk verfrissend. Jij inspireert hem elke keer opnieuw.

LEES OOK: 8 redenen waarom je een beetje gek moet zijn om succesvol te zijn

Reageer op artikel:
Craziness: hoe gekker je bent hoe eerder je de ware vindt
Sluiten