Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 15 jan 2018

Goals! Deze crazy cat lady heeft meer dan 1000 katten

Vergeet foute vriendjes en gebroken harten. Als je vriendinnen altijd grappen maken dat je eindigt als crazy cat lady bewijst de volgende video dat dat helemaal geen slecht idee zou zijn. Deze vrouw leeft namelijk met 1000 katten en is hartstikke gelukkig.

Je hebt er wel wat ruimte voor nodig, maar het is heus geen ongrijpbaar doel om te eindigen met een hoop katten. Neem een voorbeeld aan de real life crazy cat lady. De Amerikaanse Lynea Lattanzio heeft in haar leven namelijk meer dan 2800 katten in huis genomen.

Crazy cat lady in real life

‘Ik zou zeggen dat ik bovenaan de lijst van excentrieke crazy cat ladies sta’, vertelt ze. ‘Ik hou van katten omdat ze onafhankelijk, mooi en sierlijk zijn. Ik hou ervan om naar ze te kijken.’ Dat begrijpen we maar al te goed.

Het komt goed uit dat ze zo gek op haar beestjes is, want dagelijks heeft ze in haar opvang meer zo’n 800 katten en 300 kittens (schattig!) om voor te zorgen. Lynea heeft bovendien veel voor haar katjes over. Zo kocht ze haar pension af en verkocht ze haar trouwring om de katten alles te kunnen geven.

Zie je je toekomst al helemaal voor je? Dan kun je ook alvast beginnen als kattenknuffelaar. Daar verdien je maar liefst 25.000 euro per jaar mee.

Reageer op artikel:
Goals! Deze crazy cat lady heeft meer dan 1000 katten
Sluiten