Yasmine Esser
Yasmine Esser Travel 31 aug 2017

Creabea’s en Instagram addicts opgelet! Je kunt 3 maanden gratis reizen winnen

Heb je toevallig vanaf maart tot en met juni volgend jaar nog geen plannen? Nou, blok die drie maanden dan maar in je agenda als je reislustig bent. Want je kunt namelijk een reis winnen rond de wereld. De belangrijkste voorwaarden zijn dat je creatief bent en een lichtelijke social media verslaving hebt.

Gratis drie maanden over de wereld reizen, naar elf verschillende landen, dat is toch een droom die uitkomt. En je kunt dat nu winnen via huidverzorgingsmerk Weleda.

Het merk heeft namelijk een winactie. Of zoals Welada het zelf omschrijft: ‘Ben je een natuurmens? Maak je graag foto’s? Hou je van reizen? Deel je je ervaringen graag via Facebook en Instagram? Dan biedt Weleda jou de kans om een schitterende ervaring te beleven: reis drie maanden lang de wereld rond en leg inspirerende verhalen en beelden vast.’

Reis om de wereld in drie maanden

Als jij de gelukkig bent ga je de Weleda tuinen over de hele wereld bezoeken. Ook kom je alles te weten over biologische teelt en eerlijke handel. Behalve reislustig, creatief en social media addict, is het daarom ook handig dat je een tikkeltje een wereldverbeteraar bent.

Het merk is op zoek naar fotografen, bloggers, vloggers, illustratoren of wie dan ook maar goed is in het vertellen van een verhaal.

Aanmelden kan tot en met 10 september. Waar wacht je nog op?

Reageer op artikel:
Creabea’s en Instagram addicts opgelet! Je kunt 3 maanden gratis reizen winnen
Sluiten