Eindelijk! Er is nu een creamy nagellakremover die niet stinkt en hier koop je het

We vinden het heerlijk om onze nagels een mooi kleurtje te geven en al helemaal in de zomer. Waar we dan niet over nadenken is dat die kleur er ooit weer afgehaald moet worden met remover. Yikes, dat stinkt. Erger jij je altijd aan de geur van nagellakremover? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want er is een geweldig alternatief dat niet stinkt en heerlijk aanvoelt.

Je nagellak verwijderen is een fluitje van een cent dankzij dit nieuwe creamy wondermiddeltje. Weg met die chemische geur en weg met die uitgedroogde nagels. Klinkt dit niet als iets dat je moet hebben?

Creamy nagellakremover is het beste alternatief voor aceton

Het klinkt nog een beetje vreemd: nagellakremover in crèmevorm. Toch is dit de nieuwste uitvinding op nagelgebied en het lijkt ons geweldig. Naast dat het de nagellak verwijdert, geeft het je nagels ook een flinke boost. De ‘Remove and Chill Nail Polish Eraser Cream‘ van het merk The Sign Tribe bevat argan olie, macadamia olie en vitamine C. Zeg maar dag tegen die uitgedroogde nagelriemen.

Het beste aan alles? De geur. Wat een verademing dat je nagels nu niet meer ruiken naar het chemische aceton, maar naar de frisse geur van Remove and Chill.

We love to see happy customers showing off their revolutionary removal routine 🧐 @skin_spy massages the nail very well before taking off the nail polish which makes the removal even more effortless. This is very helpful when you use top coat in order to mechanically break through all the layers. 🤘 . . . . . . #nailsnailsnails #nailswag #nailinspiration #nailsofinsta #nailpolishremover #nailpolishremovercream #removeandchill #thesigntribe #beauty #beautybrand #beautycommunity #nailcare #noacetone #beautytogo #satisfyingvideos #beautyfollow #zalandobeauty #ultabeauty #revolve #beautymart #flaconi

102 Likes, 20 Comments – The SIGN Tribe (@thesigntribe) on Instagram: “We love to see happy customers showing off their revolutionary removal routine 🧐 @skin_spy massages…”

Je hoeft geen ervaren nagelprinses te zijn om met dit product te werken, want het is super makkelijk. Breng een dikke laag van de remover aan en laat dit drie minuten intrekken. Hierna poets je de lak zo van je nagel af met een watje en ben je klaar voor het volgende zomerse kleurtje.

Ben jij verkocht? Dan haal je het product voor €16 bij Revolve en reken je voorgoed af met die bijtende acetongeur.

Lees ook: Met nagellak geknoeid? Dankzij deze hacks krijg je het uit je kleding, bank en zelfs je vloerkleed

Pretty52

Reageer op artikel:
Eindelijk! Er is nu een creamy nagellakremover die niet stinkt en hier koop je het
Sluiten