Creëer de mooiste lippen met deze gouden regels voor het gebruik van lipliner

Net zoals mascara is lipliner zo'n typisch product dat direct verklapt dat je make-up op hebt. Een harde lijn kan onnatuurlijk en getekend staan, waar een zachte lipliner je lippen ontzettend mooi laat uitkomen. Met de volgende gouden regels voor het gebruik van lipliner creëer je de mooiste lippen:

Lipliner mag nooit donkerder zijn dan de lipstick

We kennen de trend vast allemaal nog wel uit de jaren ’90: lichte lipstick met een donkerdere lipliner. Het contrast is dezer dagen nog steeds compleet uit de mode, maar één tintje donkerder dan je eigen lipkleur of lipstick is acceptabel.

Je liplijn wordt natuurlijker aangezet met zachte potloden

Ronde, zachte punten van een potlood zorgen voor de mooiste lijn rond je lippen. Als je je potlood net hebt geslepen, kun je het potlood een paar keer over je hand halen om de harde punt iets zachter te maken.

Ga niet met lipliner buiten je eigen liplijn

Kylie Jenner is er niet vies van, maar toch wordt het afgeraden. Wil je een natuurlijk effect, blijf dan binnen je eigen liplijn en ga er vooral niet overheen. Een heel klein stukje kan wel (voor extra oompf) maar zorg dat je het potlood nooit boven je eigen liplijn trekt.

Probeer de doorzichtige lipliners eens uit

Heb je wel eens last van een uitlopende lipstick of lipgloss? Dan is een doorzichtige lipliner perfect. Deze hebben namelijk geen kleur, maar zorgen er wel voor dat alles wat je op je lippen aanbrengt, daar ook blijft.

Werk met je cupidoboog

Je cupidoboog is het middelste gedeelte van je bovenlip. Breng daarboven eens wat highlighter aan, om direct vollere lippen te creëren.

Gebruik je lipliner als lippenstift

Lipliner is niet alleen handig om je lippen mee te omlijnen, maar is ook perfect om als een matte kleur voor op je lippen te gebruiken. Investeer in een goede, zachte lipliner die je lippen niet uitdroogt. Deze look zal langer meegaan dan wanneer je een lipgloss draagt.

Reageer op artikel:
Creëer de mooiste lippen met deze gouden regels voor het gebruik van lipliner
Sluiten