Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 26 mei 2018

Hip en happening! Deze 5 cruise vakanties zijn i-de-aal om met vriendinnen te boeken

Steeds meer jonge mensen stappen aan boord en gaan op cruise vakantie. Logisch, want dit zijn vaak héél coole vakanties. Maar wat is dan een leuke cruise? En hoe zorg je dat het een beetje bruisend is en je niet tussen de oma's op het dek zit (ook gezellig, maar misschien niet helemaal wat je zoekt). Wij geven je tips om de allervetste cruises te ontdekken.

Aan boord hangt vaak de gezelligste sfeer: Muziekje aan, drankje erbij en goed gezelschap. Het feestje vroegtijdig verlaten is geen optie gezien je niet 1-2-3 aan de kust bent, dus lol maken staat voorop. Cruise vakanties zijn hip en worden steeds vaker geboekt door jonge mensen.

Cruise vakanties voor jonge mensen

De nieuwe generatie (Millennials) – geboren tussen 1980-2000 houdt van cruise vakanties en feestjes. Als jij met vriendinnen een leuke cruise wil boeken, hebben wij 5 toppers voor je op een rijtje gezet:

MSC Cruises
Norwegian Cruise Lines
Carnival Cruises
The Ark
Harmony of the Seas
Deze organisaties weten wat feesten is. Aan boord is het gezellig en ook de themafeesten zijn waanzinnig.

Cruise feestje

Bij The Ark is het feest bizar. Je waant je een celebrity tussen allerlei bekende influencers. Aan boord kan je genieten van vette muziek en heerlijk eten.

Er doen verschillende restaurants mee aan de cruise. We hebben het hier over echte toprestaurants als Ron Blaauw en Vrijmoed. Wat ‘dansjes doen’ betreft verzorgt de Chin Chin Club (maar dan aan boord) het feest!

Wil jij er bij zijn? Koop dan hier een kaartje en boek die vette cruise!

Reageer op artikel:
Hip en happening! Deze 5 cruise vakanties zijn i-de-aal om met vriendinnen te boeken
Sluiten