Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 12 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

6 dingen die we allemaal doen en denken als we een appje binnenkrijgen van die leuke crush

Je was zó blij toen je eindelijk het nummer van je crush kon toevoegen aan je contacten. Toegegeven, je moest je inhouden om niet gelijk een hartje achter zijn of haar naam te zetten maar dat is gelukt. Tenminste, dát dus. Want als jij een appje krijgt van je crush kun jij je allesbehalve inhouden. Wij weten precies hoe dat gaat.

Je telefoon hoeft maar één geluid te maken en jij weet wel hoe laat het is. Tenminste, je hoopt maar dat dat je crush is anders is de teleurstelling enorm.

Appje van je crush

We kennen allemaal dit gevoel want we hebben allemaal wel eens geappt met een crush. Hopelijk was de crush maar van korte duur en kun je hem of haar inmiddels je liefje noemen. Nog niet zo ver? Don’t worry. Dit is vet herkenbaar voor ons allemaal.

Psst, deel dit artikel met je vriendinnen via Pinterest.

1. Je hart maakt een sprongetje

Als je telefoon oplicht, maakt je hart een sprongetje. Al helemaal als dé naam waar je op hoopte in beeld komt te staan. Zonder hartjes erachter, dat nog wel. Je krijgt een warm gevoel van binnen en voelt je op dit moment even heel speciaal.

2. Hide & seek

Ben jij er zo een? Omdat we niet te gretig willen overkomen, wachten we natuurlijk altijd even met het openen van het berichtje. Toch kan jij het niet laten hide & seek te spelen. Je kijkt in je berichtencentrum vast wat je crush heeft gestuurd zonder online te komen op WhatsApp. Next level.

3. Je contact je vriendinnen

En neen, dat kan dus niet via WhatsApp want jij wil nog even niet online komen. Cool als jij bent. In plaats daarvan gaat dus direct de FaceTime aan of slide jij in de DM van je vriendinnen want iedereen moet weten dat jij een nieuw berichtje hebt van je crush.

4. Er vindt uitgebreid overleg plaats met je vriendinnen

Nadat je vriendinnen zijn ingelicht over het berichtje wordt natuurlijk uitgebreid besproken wat jij het best kunt terugsturen. Het mag triggeren maar moet ook lekker nonchalant zijn. Wie komt met het beste idee?

5. Je wacht, en je wacht en je.. wacht

Wanneer het beste idee eenmaal is besloten, komt het lange wachten nog. Want ook wat dit betreft wil je zeker niet te gretig overkomen. Twintig minuten is de perfecte tijd om je crush te laten wachten.

Vind je het spannend om je nieuwe vlam te appen? Deze 4 tips gaan je helpen.

6. Je gooit je telefoon weg

Nadat je uiteindelijk wat hebt teruggestuurd gooi je je telefoon weg en ga je direct offline. Wachtende op een nieuw berichtje van hem om vervolgens weer van voor af aan dit stappenplan door te lopen.

Reageer op artikel:
6 dingen die we allemaal doen en denken als we een appje binnenkrijgen van die leuke crush
Sluiten