Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 27 februari 2018

Er komt een culinair diner voor honden en jij kunt er met je viervoeter bijzijn

Net zoals dat jij het wel eens lekker vindt om iets te weten wat je normaal niet eet, zal je hond het ook heerlijk vinden om eens wat anders in zijn voerbak te zien. Daarom is Doggie Dinner in het leven geroepen.

Doggie Dinner is eigenlijk precies wat je ervan verwacht als je het leest; een diner voor honden. En jij mag natuurlijk mee.

Diner voor honden

Om je hond eens een keer goed in het zonnetje te zetten, kun je kans maken op een culinair diner. Het wordt een etentje voor je hond dat bereid wordt door de beste van de beste experts op het gebied van hondenvoeding. De baasjes krijgen een bord voorgeschoteld van sterrenchef Ron Blaauw.

Het is het allereerste sterrendiner dat georganiseerd wordt door Hulphond Nederland. Als je Hulphond Nederland steunt met een bedrag naar eigen keuze, maak je kans op een plekje aan tafel te bemachtigen. Wie weet zit je dan wel aan tafel met Anouk Smulders, Kim Kötter en Frits Wester en hun viervoeters.

Op de website van Doggie Dinner vind je een formulier waarmee je geld kunt doneren en kans maakt op een culinair hoogstandje voor jou en je hond. Het diner vindt plaats op donderdag 22 maart bij een bijzonder landgoed dat centraal in Nederland ligt.

Smakelijk eten alvast als je één van the lucky ones bent.

Reageer op artikel:
Er komt een culinair diner voor honden en jij kunt er met je viervoeter bijzijn
Sluiten