Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 28 oktober 2017

No way! Er bestaan cupcake pinautomaten waar je cupcakes kunt pinnen uit een roze automaat

Tegenwoordig kun je van alles uit de muur halen; een goede film, flink wat cash of een heerlijke snack. Lekker makkelijk ook, want vaak je er op ieder moment van de dag terecht. En wat dacht je van van zalige cupcakes die uit een fleurige roze muur komen? Het bestaat in de vorm van een cupcake pinautomaat.

Cupcakes versierd met chocolade-hagelslag, nootjes, gedroogd fruit of zilveren parels. We willen ze graag allemaal. Om op te eten natuurlijk. Maar de hele beleving van het pinnen van cupcakes is natuurlijk ook verschrikkelijk leuk. Yep, een cupcake pinautomaat is lekker makkelijk én ontzettend fancy.

Cupcake pinautomaat

Geen grijze bedoelingen, nee gewoon lekker een roos blok waar kleine lekkertjes uitkomen. Het kan gewoon in Beverly Hills, Las Vegas, New York en Dallas. Of in Austin en Tampa. En zo zijn er nog wel een paar steden waar je heerlijk kunt genieten voor een muur met een cupcake-automaat.

Als je voor de automaat staat, sta je echt voor een luxeprobleem. Je kunt namelijk kiezen uit allemaal super mega lekkere smaken. Als je een keuze hebt gemaakt uit de twintig smaakjes komt de zoete lekkernij in een mooie verpakking uit de bus vallen.

Eén cupcakeje kost ongeveer drie euro en is vers van de pers. Letterlijk. Beautify’s Lotte heeft de automaat onlangs voor je getest en bevond zich meteen in de zevende hemel.

Ook deze mensen gingen je al voor:

Of je gaat gewoon lekker zelf aan de slag: Hemels: Nutella cupcakes met Kinder chocolade én Maltesers

Reageer op artikel:
No way! Er bestaan cupcake pinautomaten waar je cupcakes kunt pinnen uit een roze automaat
Sluiten