Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 24 nov 2017

Haha! Je kunt curling doen op het dak van een Amsterdams hotel deze winter

Voor iedereen die nog een leuk uitje zoekt deze winter hebben we iets heel grappigs gevonden. Je kunt nu namelijk curling spelen op het dak van een Amsterdams hotel. Met andere woorden: curling op 85 meter hoogte. Te leuk.

Goed, over curling wordt vaak een beetje lacherig gedaan. Maar het schijn echt een heel leuke sport te zijn. En ook nog best uitdagend.

Gelukkig hoef je het zelf niet op hoog niveau te kunnen spelen om mee te doen met de curling in Amsterdam. Je speelt het alleen op hoog niveau.

Curling op het dak van een Amsterdams hotel

De curlingbaan bevindt zich vanaf 8 december tot 11 februari op het ak van het hotel Floor17 in Amsterdam West. Super leuk voor een date bijvoorbeeld, want je kunt er ook begeleiding krijgen van de medewerkers en de techniek leren.

En eh, voor als je klaar bent met quasi sportief doen: er is ook glühwein, bier, warme chocolademelk, broodjes curryworst en beenham en stamppot.

Het curling spelen kost 60 euro. Maar, voor dat bedrag kun je dan ook eten en drinken tijdens en na het spelen. Dus eigenlijk is het best een goeie deal.

Haha, dit is ook hilarisch: Stokpaardje rijden is dé nieuwe hype van dit moment en er komt zelfs een NK

Reageer op artikel:
Haha! Je kunt curling doen op het dak van een Amsterdams hotel deze winter
Sluiten