Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 15 mei 2018

Niet waar?! Je kunt een cursus boomklimmen volgen zodat je als een aapje een boom in kunt klimmen

Heb jij al een mooie backpackreis gemaakt in het buitenland? Dan baal je er soms vast wel een beetje van dat je nu weer in Nederland bent. Als je een echte avonturier bent ga je hier gewoon verder met survivalen en volg je een cursus boomklimmen.

Bouwde jij vroeger al met je broer de grootste boomhutten van de hele buurt? Dan is deze cursus echt voor jou weggelegd. In één of meerdere dagen leer jij hoe je als een aapje de boom in slingert.

Cursus boomklimmen

Als je hoogtevrees hebt of niet avontuurlijk bent aangelegd kun je deze cursus beter aan je neus voorbij laten gaan, want we hebben het natuurlijk niet over kleine bloesemboompjes waar je in wil klimmen voor de perfecte insta foto. We hebben het over enorme bomen van wel twintig meter hoog. Éng.

Je zit natuurlijk vast aan een touw, want als je in de top zit zweef je ongeveer twintig meter boven de grond. Je leert hoe je zelf een boom inklimt, en ook niet onbelangrijk, hoe je er weer veilig uitklimt.

Boomklim cursussen

Het hele cursusaanbod van The Tree Climbing Company kun je hier bekijken en boeken. Voor iedereen zit er wel wat tussen, ja ook voor de mensen die totaal niet sportief zijn. Yes.

Reageer op artikel:
Niet waar?! Je kunt een cursus boomklimmen volgen zodat je als een aapje een boom in kunt klimmen
Sluiten