CUTE! Deze tandenborstelhouder zorgt er voor dat je altijd een schone tandenborstel hebt

Tandenpoetsen is een noodzakelijk kwaad. Oké, soms heb je onwijs de behoefte om je tanden te poetsen. Als je een vieze smaak in je mond hebt bijvoorbeeld. Of je na een avond stappen wakker wordt met het gevoel alsof je twintig jaar lang je tanden niet hebt gepoetst. Maar verder is het gewoon iets wat moet gebeuren als je een gezond gebit wilt houden en niet uit je mond wilt stinken.

Vind je tandenpoetsen ook niet per se een feestje? Kijk dan eens naar deze tandenborstelhouder. Is ‘ie niet té cute? Hiermee wordt tandenpoetsen een stuk leuker. Bovendien is je tandenborstel altijd schoon.

Een tandenborstel in een beker bij je wastafel bewaren, of gewoon op de wastafel of misschien wel in een laatje, het is misschien wel handig, maar écht hygiënisch is het ook weer niet. Reden te meer om deze beer te kopen. Want hiermee is je tandenborstel altijd afgesloten van de omgeving.

Deze fantastische houder kost 3,99 dollar en je kunt ‘m vastplakken aan je badkamerspiegel of aan de muur. Je koopt ‘m hier.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: Dit meisje transformeerde haar uitgezakte billen tot een prachtige ronde bilpartij

Reageer op artikel:
CUTE! Deze tandenborstelhouder zorgt er voor dat je altijd een schone tandenborstel hebt
Sluiten