Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 28 okt 2016

Daar komt de bruid! Zo weet je of je binnenkort ten huwelijk wordt gevraagd

De dagen dat je in de verkleedkist op zolder dook, een witte jurk aantrok die je combineerde met veel te grote pumps van je moeder en 'daar komt de bruid, de schoorsteen uit’ zong, die zijn wel voorbij. Trouwen is niet meer een spelletje, het kan zo maar ineens serious business worden. Benieuwd of je binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen? Lees dan even verder.

Sommige mannen kunnen onwijs goed een geheim bewaren, maar die zijn dan ook niet te vertrouwen. Grapje. Of toch niet?

Maar aan de meeste mannen kun je wel merken als hij iets plant wat jij niet mag weten. Zoals een aanzoek. Als je deze dingen herkent zal hij binnenkort wel eens op z’n knieën kunnen gaan.

Hij is extreem geïnteresseerd in de sieraden die je al hebt

Ineens is hij vol belangstelling. Wat heb je eigenlijk allemaal voor ringen, kettingen, armbanden en oorbellen? hij wil het precies weten. Zelf geeft hij ook zijn mening over wat hij mooi vindt, maar waarschijnlijk alleen om jou uit de tent te lokken, zodat jij gaat vertellen waar jij wel en niet van houdt. Als hij nooit geïnteresseerd was in je juwelen en nu ineens wel, nou dan zou het zomaar kunnen dat hij probeert te achterhalen wat je mooi vindt, omdat hij een ring wil kopen. En die ring moet natuurlijk ook bij je andere sieraden passen.

Al zijn vrienden gaan trouwen

Als mensen om je heen gaan samenwonen, trouwen of kinderen krijgen dan kun je er weinig aan doen: jij wil het ook. Het gaat als het ware vanzelf. Als iedereen om je heen settelt, wil jij ook minder graag drie keer per week uitgaan. Bij je lover werkt het net zo.

Hij praat over zijn vrienden die binnenkort gaan trouwen

En dan zegt hij niet meer meteen dat hij echt nog lang en breed niet zou willen trouwen. Nee, hij lijkt er eigenlijk best wel voor open te staan. Ook peilt hij voorzichtig bij jou hoe jij over het onderwerp denkt. En als je zegt dat je nog niet weet hoe je over het huwelijk denk, bespeur je toch iets van teleurstelling op zijn gezicht.

Hij krijgt ineens berichtjes van je vriendinnen

Terwijl hij normaal nooit met hen appt. Niet dat ze het niet goed met elkaar kunnen vinden, maar normaliter investeren je vriendinnen en je lover weinig tijd in elkaar. Tot nu. En die berichtjes van je vriendinnen mag je niet lezen. Het kan natuurlijk ook dat ze een surprise party voor je plannen, maar als je nog lang niet jarig bent…

Hij wil binnenkort bij je ouders langs gaan

En het liefst zonder jou. Dat is toch een tikkie vreemd. En als je wel mee gaat, dan zit hij een beetje met ze te smoezen. Of hij gaat even een wandeling maken met je vader. Het zou zomaar eens kunnen dat hij je ouders om je hand wil vragen.

Hij wil ineens minder vaak uit eten en op stap

Omdat ‘ie zuinig aan wil doen met geld. Jij snapt er helemaal niets van. Oké, jullie geven wel veel geld uit aan etentjes, drankjes en uitgaan. Maar het is niet dat jullie ineens minder te besteden hebben. Je lover is daarentegen aan het sparen voor de verlovingsring en voor de bruiloft plus huwelijksreis. Het verklaart alles.

Jullie hebben een verre reis naar een romantische bestemming geboekt

Of hij heeft ineens gereserveerd in een duur restaurant. Dat hoeft nog niets te betekenen natuurlijk. Misschien wilde hij altijd al eens eten bij een restaurant met een Michelinster. Maar het kan ook zijn dat dit dé locatie is waar hij op zijn knieën wil gaan. Het kan in ieder geval geen kwaad om vast na te denken over hoe je ‘ja’ gaat zeggen. En wat voor jurk je wil natuurlijk.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Dit zijn de 4 relatie geboden waar alle gelukkige koppels zich iedere dag aan houden

Reageer op artikel:
Daar komt de bruid! Zo weet je of je binnenkort ten huwelijk wordt gevraagd
Sluiten