Dag navel challenge, de boob challenge neemt het over

Wij schreven eerder al over de #BellyButtonChallenge en zo snel als deze challenge kwam, is deze ook weer zo voorbij. De nieuwste challenge neemt als een sneltrein social media over en wij zijn ook zeker fan.

De nieuwste challenge, #BoobsOverBellyButtons, daagt vrouwen uit trots op de foto te gaan met hun geliefde borstpartij. Wel met BH aan. Vele dames zijn al fan van de challenge en delen trots hun foto.

Curvy Kate

De campagne is begonnen door het Britse lingeriemerk Curvy Kate, zij staan volledig achter een positief lichaamsbeeld voor vrouwen. #BoobsOverBellyButtons wordt ook gesteund door de borstkanker organisatie CoppaFeel. Zij willen vrouwen bewust maken hoe belangrijk het is dat je regelmatig je borsten checkt op eventuele gekke plekjes.

Ga voor de boobchallenge

De woordvoerster van Curvy Kate, Hanna Isichei, zei dan ook tegen BuzzFeed: “Er zijn talloze belangrijkere dingen dan proberen of jij je navel vanachter je rug kunt aanraken. Wij willen jullie dames aansporen goed je borsten te controleren om zo erachter te komen wat normaal voelt. Dit hebben wij veel liever dan een belachelijke challenge, die ook nog eens pijnlijk lijkt, om te testen of je jouw navel kunt aanraken.”

Deze dames waren al erg fan van de challenge en zij plaatsten dan ook met trots een foto van zichzelf met hun geliefde borstpartij:

Reageer op artikel:
Dag navel challenge, de boob challenge neemt het over
Sluiten