Goede daad: Voormalig dakloze vrouw geeft gratis make-overs aan dakloze vrouwen

Toen de dakloze vrouw Vanessa Howard geen thuis had en voor haar kinderen moest zorgen, zwoor ze dat ze iets terug wilde doen voor anderen als ze de kans kreeg. En dat doet ze nu met haar beauty salon.

Nu runt de voormalig dakloze vrouw namelijk een succesvolle beauty salon. De salon geeft een paar avonden per maand gratis behandelingen weg aan dakloze en arme vrouwen uit de buurt. ‘Ik had geen plaats om met mijn kinderen te verblijven. Ik had geen hoop en waardigheid en dat is wat me inspireerde’, vertelt Vanessa. Ze had het geloof en de passie om terug te geven aan vrouwen die minder bedeeld zijn en een oppepper nodig hebben.

Op de speciale avonden voor dakloze vrouwen wordt er veel geholpen door vrijwilligers, zoals de vijf dochters van Vanessa. Elke dakloze vrouw krijgt een manicure, pedicure, knipbeurt, waxbeurt voor de wenkbrauwen, een gezichtsbehandeling en een make-over. De behandeling is bedoeld om de vrouwen te helpen bij een sollicitatiegesprek door hun zelfbeeld te verbeteren. En hun uiterlijk.

Howard vertelt dat 95% van de vrouwen die bij haar een behandeling hebben gehad sinds mei 2013, nu een baan hebben. Wij vinden het een prachtig initiatief. You go, Vanessa!

Reageer op artikel:
Goede daad: Voormalig dakloze vrouw geeft gratis make-overs aan dakloze vrouwen
Sluiten