Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 26 feb 2018

Deze Dalmatiër met hartjesogen is het enige wat je nodig hebt op deze koude maandag

Attentie voor alle hondenliefhebbers van Nederland. Vergeet de kou, want het is een mooie dag. Maak kennis met Charlie, een super schattige Dalmatiër die zulke prachtige ogen heeft dat je er spontaan één in huis wilt nemen.

Charlie de Dalmatiër is met zijn bijzondere ogen in ieder geval net zo leuk als de Disney-variant. Grote kans dat je vroeger de film 101 Dalmatiërs minstens een paar keer hebt gekeken. Als je liefde voor deze spikkelhondjes toen niet is toegenomen, dan word je vast wél verliefd op dit hondje.

Dalmatiër met hartjesogen

Als de emoji met hartjesogen je lievelings is, dan krijg je van Charlie helemaal geen genoeg. Zijn baasje Halieigh noemde het liefde op het eerste gezicht toen ze de Dalmatiër puppy zag. Als je de foto’s ziet begrijp je wel waarom, want wát een knappie is het.

Die bijzondere ogen had Charlie trouwens niet meteen. Pas na vier maanden begonnen de vlekken rondom zijn ogen te vormen in een perfecte hartjesvorm. ‘Hoe ouder hij wordt, hoe mooier de harten om zijn ogen worden. Ze zijn zo symmetrisch dat mensen vragen of ik het met eyeliner heb getekend.’

Wij stellen ons niet aansprakelijk als je nu ook hartstikke graag een Dalmatiër puppy wilt. PS: vergeet hem niet op Instagram te volgen.

Reageer op artikel:
Deze Dalmatiër met hartjesogen is het enige wat je nodig hebt op deze koude maandag
Sluiten