Inspirerend: beauty met Down syndroom wil model worden

Ontmoet Madeline Stuart, een achttien jarige tiener uit Australië. Madeline heeft één grote droom die ze wilt laten uitkomen: model worden.

Syndroom van Down

Wat Madeline zo stoer en bijzonder maakt? Ze heeft syndroom van Down en laat zich daardoor niet tegen houden. Het is haar ambitie om model te worden ondanks haar handicap. Ze wilt juist laten zien dat ook zij er zeker mag wezen.

Fans

Om haar droom te verwezenlijken viel ze achttien kilo af en startte social media accounts op om iedereen over haar droom te vertellen. Zo heeft haar Facebook pagina al meer dan 168.000 fans, en op Instagram heeft ze meer dan 20.000 volgers. Iedereen vindt haar ambitie prachtig en steunt haar dan ook vol op om model te worden.

Niet te stoppen

Haar Facebook pagina, Madeline Getting Downs To Modeling, heeft een heel duidelijk doel: de kijk op het syndroom van Down veranderen. Door model te worden hoopt Madeline dat de maatschappij een andere blik zal krijgen op mensen met het syndroom van Down. Madeline heeft (nog) geen agent, maar daar laat ze zich niet door tegen houden. Ook zonder heeft ze namelijk genoeg fotoshoots in haar planning staan.

Wij vinden Madeline een echte badass en zijn dan ook erg benieuwd hoe haar carrière gaat verlopen.

Reageer op artikel:
Inspirerend: beauty met Down syndroom wil model worden
Sluiten