Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 12 aug 2015

Luister naar deze 4 lichaamsdelen om te bepalen of hij ‘de ware is’

Als je smoorverliefd bent neig je vaak alles om je heen te vergeten. Niets maakt meer uit zolang je maar bij hem bent. Oké, misschien een beetje overdreven maar hopelijk begrijp je wat we bedoelen. We denken met onze emoties maar vergeten logica. Het klinkt misschien raar, want we hebben altijd gehoord dat we naar onze hart moeten luisteren als het gaat om de liefde, maar uit recent onderzoek blijkt niets minder waar..

Blijkbaar zijn er vier lichaamsdelen die je kunnen vertellen of hij ‘de ware is’. En nee, dat is echt niet alleen met de vayaya. Want tuurlijk moet de seks wonderbaarlijk zijn, maar het zijn toch vier ándere lichaamsdelen waar je eigenlijk naar zou moeten luisteren:

Luister naar je buik

Zijn het vlinders of is het je geweten die jou wat wilt vertellen? De ware liefde geeft jou elke dag het gevoel dat alles in je buik op hol slaat, maar in een positieve zin. Niet op een manier dat je je ziek voelt of dat je op een gegeven moment een vorm van walging creëert of continu een zenuwachtig en onrustig gevoel hebt. Echte liefde is een positieve knoop in je buik.

Luister naar je ogen

We kennen allemaal wel de gezegde: liefde maakt blind. Mensen die verliefd zijn hebben de neiging om negatieve aspecten van hun geliefde te negeren. Of soms zelfs te verdedigen. Probeer jezelf eens uit de liefdesbubbel te plaatsen en objectief je geliefde te analyseren. Is hij dan nog steeds zó geweldig?

Luister naar je hersenen

Als je hij zijn armen om je heen slaat, ja wat een heerlijk gevoel. Maar het kan zijn dat je hersenen een ander signaal afgeven dan je hart. Je hart wilt heel graag liefde voelen dat is normaal. Het is namelijk een fantastisch gevoel om verliefd te zijn. Maar als er momenten zijn waarbij er negatieve gevoelens naar boven komen, luister dan zeker naar je hersenen. Je hersenen zeggen dat er iets niet klopt, of dat er iets ontbreekt. Negeer dit niet. Liefde voelen is namelijk niet voldoende. Want met tijd zal de verliefdheid verminderen en dan zal het gevoel dat er iets niet klopt zich juist vergroten. Probeer daarom aandacht te geven aan je gedachtes, hoe gek ze soms ook kunnen zijn.

Luister naar je neus

Niets is lekkerder dan de geur van je geliefde als je hoteldebotel verliefd bent. Het gaat veel dieper dan alleen de geur van zijn parfum. Het is de geur van zijn huid en zijn haar. Onbewust is een geur essentieel of iemand de ware is of niet. Een jongen kan nog zo aantrekkelijk zijn maar als de geur niet matched met jouw voorkeur, dan kan je dé vraag of hij ‘de ware is’ maar snel achterwegen laten. Wanneer hij wél de ware is, dan staat zijn geur in je geheugen gegrift en gaat dit rechtstreeks naar je lichaam en geest. Je kan niet meer zonder. Zijn geur ruik je overal en het is zo ontzettend bevredigend.

Reageer op artikel:
Luister naar deze 4 lichaamsdelen om te bepalen of hij ‘de ware is’
Sluiten