Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 2 juli 2017

Mis je Dan Humphrey? Niet getreurd want hij komt terug in een nieuwe serie

Dan heeft onze harten gestolen. Ook al is hij niet altijd even braaf geweest, toch is hij een grote schat. Penn Badgley aka Dan Humphrey gaat in een nieuwe serie spelen en zijn rol lijkt verdacht veel op die van Dan. HOERA.

Dan Humphrey is terug, yes yes yes

Deze fijne hunk is te bewonderen in een nieuwe psychologische dramaserie van de Amerikaanse zender Lifetime en heet ‘You’. Dan speelt een manager van een boekenwinkel die compleet geobsedeerd raakt met een veelbelovende schrijfster.

De hamvraag in deze serie: ‘wat zou je doen voor liefde?’ Antwoord: alles. Door het gebruik van internet en social media probeert Dan, eh Penn, in deze serie details over de schrijfster te achterhalen om zo dichter bij haar te kunnen komen. Deze crush wordt een ware obsessie en hij zal ervoor zorgen dat niets meer in de weg staat om bij haar te komen.

Een psychologische thriller

You is gebaseerd op het boek van Caroline Kepnes, een ware thriller. Dat belooft wat. Het hoofd van programmering Liz Gateley geeft alvast een tipje van de sluier:

‘Het is een romantische thriller die draait om de relatie tussen twee mensen. Die gaat eigenlijk te ver, want het verschil tussen passie en obsessie lijkt klein. Het gaat een heel speciaal project worden.’

Eigenlijk maakt het niet zoveel uit waar de serie precies over gaat. Als we naar het leuke hoofd van Dan (oké, Penn, maar voor ons heet hij gewoon Dan) kunnen kijken dan zijn we al dik tevreden. Wanneer de serie uitkomt is nog niet bekend, maar zullen we je natuurlijk laten weten.

Ook fijn:
Rauw randje: Chuck Bass schittert in een nieuwe serie als een echte bad boy

Reageer op artikel:
Mis je Dan Humphrey? Niet getreurd want hij komt terug in een nieuwe serie
Sluiten